Home > What's hot > Familia BASESCU in Covasna: FOTO de Revelion!

Familia BASESCU in Covasna: FOTO de Revelion!

Elena Băsescu a postat, miercuri, pe Twitter câteva fotografii de la Revelionul pe care l-a petrecut, la Covasna, alături de tatăl său si de intreaga familie. În imaginile postate pe contul de Twitter al fiicei preşedintelui, apar Traian Băsescu, Maria Băsescu, Ioana Băsescu şi Bogdan Ionescu.
Traian Băsescu a petrecut Revelionul la Covasna, unde a ajuns, duminică, împreună cu soţia sa, Maria, iar luni li s-au alăturat şi cele două fiice, Ioana şi Elena, şi soţul celei din urmă, Bogdan Ionescu.
Preşedintele şi familia sa au petrecut Revelionul la un hotel de patru stele din staţiune, alături de Elena Udrea şi de soţul acesteia şi de familia primarului din Arad, Gheorghe Falcă, fin al şefului statului. Şeful statului a ajuns la petrecere în jurul orei 22.00, fără să facă declaraţii, şi a plecat în jurul orei 03.00.
De altfel, marţi, preşedintele Traian Băsescu a ieşit cu soţia sa la o plimbare prin staţiunea Covasna, alături de Gheorghe Falcă şi familia acestuia şi de Elena Udrea şi soţul său.
Şeful statului şi soţia sa au ieşit zilnic la plimbare în perioada petrecută în Covasna. Duminică, întrebat de jurnalişti ce îşi doreşte pentru noul an, şeful statului a spus că şi-ar dori multe, dar, spre exemplu, îşi doreşte să se îndeplinească programul de guvernare al USL, un program “cu multe beneficii pentru români”.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/fotografiile-postate-de-eba-de-la-revelionul-lui-traian-basescu_60154.html#ixzz2GpSx2sNP

Articole asemanatoare
EBA a luat 20 kg la a doua sarcina / Va naste din clipa in clipa!
Ce sex va avea al doilea copil al ELENEI BASESCU
ELENA BASESCU in pericol sa piarda noua sarcina!
Uite cu cine seamana leit ELENA BASESCU!

Comenteaza acest articol

Familia BASESCU in Covasna: FOTO de Revelion!

by   1 min
0