Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Familia cere patru milioane de euro despagubiri pentru moartea lui Toni Tecuceanu

Fratele actorului Toni Tecuceanu, cel care facea parte din emisiunea “Cronica Carcotasilor”, care ar fi decedat din cauza gripei porcine, cere daune morale de 4 milioane de euro.

Paul Tecuceanu a actionat in judecata Institutul National de Boli Infectioase „Matei Balş”. Fratele actorului considera ca diagnosticul dat publicitatii nu este cel care ar figura in fisa medicala si ca Toni Tecuceanu nu a murit din cauza gripei porcine.

„Imi pare rau ca s-a ajuns aici si ca au trebuit 4 ani ca sa ni se dea dreptul sa vedem actele decesului fratelui meu. Vrem sa vedem negru pe alb ca a murit de gripa porcina. Noi punem la indoiala acest diagnostic deoarece niciunul dintre oamenii care au intrat in contact cu el nu s-au imbolnavit. Aceasta gripa porcina nu apare pe certificatul constatator al decesului. Dupa moartea fratelui meu s-a ajuns la cozi interminabile pentru vaccinul impotriva gripei porcine. S-a ajuns in instanta din cauza refuzului de a ni se pune la dispozitie actele. Initial, am cerut daune morale de 1 leu. Apoi, pentru ca tegiversau lucrurile am cerut daune de 2 milioane de euro. Pentru ca tot a incercat sa intarzie dezvaluirea actelor, am cerut daune morale de 4 milioane de euro. Scopul nostru nu este sa ne imbogatim, ci sa aflam adevarul.Profesorul Cercel nu vine la audieri invocand situatii medicale. Miza acestui proces este stabilirea adevarului referitor la boala care a dus la moartea lui Toni”, a spus Paul Tecuceanu marti seara in emisiunea “La Maruta”.

Aurelian-Antonio (Toni) Tecuceanu a murit pe 5 ianuarie 2010, in Bucuresti, la varsta de 38 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Ea e mireasa lui BORDEA!

Eleva model in prima zi de scoala! FOTO!

Brooke Shields se simte bine să pozeze în costum de baie la 52 de ani

Andreea Damian

COSTEL BUSUIOC, zidarul-tenor, si-a luat amanta, parasindu-si cei 4 copii

Experimentul inteligent al orașului Barcelona – fără mașini în locuri publice!

realitatea

TRAGEDIA NEŞTIUTĂ DIN VIAŢA LUI NAE LĂZĂRESCU! A AVUT UN COPIL CARE I-A MURIT LA CINCI LUNI!

Scrie un comentariu