Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Familia lui Michael Jackson a lansat propriul documentar

Nepoții lui Michael Jackson – Taj și Brandi Jackson – răspund acuzațiilor de abuz sexual aduse la adresa cântărețului. Cei doi au lansat filmul Neverland Firsthand: Investigating the Michael Jackson Documentary pe platforma YouTube.

Documentarul care durează 30 de minute conține interviuri, în care Taj și Brandi își apără unchiul și neagă acuzațiile lansate în controversatul documentar Leaving Neverland. Mini-documentarul lor va face astfel lumină asupra unor informații importante excluse din documentarul Leaving Neverland, produs de HBO.

Familia artistului încearcă să respingă acuzațiile aduse de Wade Robson și James Safechuck împotriva lui Jackson, care au încercat să-l discrediteze cu minciuni. „Wade (Robson, n.r.) a fost tot timpul un oportunist. El a știut mereu cum să se plaseze în situații care să îl avantajeze din punct de vedere financiar”, a declarat Brandi Jackson. „El susține că a fost într-o relație cu unchiul meu, că ei erau îndrăgostiți. Spune că el l-a ținut departe de femei, ceea ce nu este adevărat. Tocmai ce vorbeam despre cum unchiul meu ne-a adus împreună. Acest lucru ar discredita afirmațiile lui și mi se pare fascinant că se crede capabil să își șteargă în totalitate zece ani din viața sa”, a continuat aceasta.

Atât domnul Robson, cât și Safechuck au fost apărători ai lui Michael Jackson zece ani, înainte de a-l acuza public de molestare sexuală. Nepotul cântărețului, Taj Jackson, a negat și el acuzațiile, spunând că oamenii încearcă să profite de faptul că unchiul lor a fost întotdeauna un „drăguț”.

Nepoții lui Michael Jackson, Taj și Brandi Jackson

În imagini mai apare și directorul tehnic Brad Sundberg, fost colaborator al lui Jackson. „Nici într-un milion de ani nu am văzut un copil pe lângă Michael Jackson care să pară tulburat, rănit, abuzat. (Neverland) era un loc atât de pașnic, de sigur, de distractiv”, l-a apărat acesta pe artist.

Afirmațiile lui Brandi Jackson au fost desființate de avocatul lui Wade Robson. El a declarat că afirmațiile acesteia nu sunt relevante pentru caz, deoarece nu a fost martoră la abuzurile sexuale.

Documentarul de jumătate de oră prezintă, de asemenea, declarații ale lui Scott Ross, cel care s-a ocupat de investigarea cazului lui Michael, în timpul procesului din 2005. Atunci, un juriu a stabilit că Jackson nu se face vinovat de molestarea sexuală a lui Gavin Arvizo, care, la momentul presupuselor fapte, avea tot 13 ani. Ross a mărturisit că Robson a fost cel mai credibil martor al apărării, deoarece nu și-a schimbat deloc povestea în timpul procesului.

Din documentare reiese că unele dintre afirmațiile făcute de Safechuck au fost luate dintr-o carte fictivă publicată în anii ’90, despre un copil care a fost abuzat sexual de Michael Jackson.

Documentarul Leaving Neverland a avut premiera pe 25 ianuarie, la Festivalul de Film Sundance, Statele Unite ale Americii, și a fost difuzat pe postul de televiziune american HBO pe 3 și 4 martie.

ARTICOLE SIMILARE

Oana Roman a făcut anunțul. Ce se întâmplă între ea și Marius Elisei

Andreea Damian

Gwen Stefani: Am avut un mariaj dificil

realitatea

Fotografie Cristiana Apostol – Despre utilitate

realitatea

Primul muzeu al vaginului din lume lansează o campanie de publicitate la Londra

realitatea

Cum arată dieta cu care Romanița Iovan se menține în formă la 60 de ani

Andreea Damian

Alaptatul in public – un subiect Tabu?

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu