Tabu
Image default
lifestyle

Familiile mele

FAMILIA nr. 1
N-am venit niciodată cu vreun iubit acasă în timp ce părinții mei dormeau, dar au mai plecat și ei în vacanțe. Nu i-am făcut cunoștință niciodată mamei cu vreunul dintre iubiții mei, dar am sfătuit-o întotdeauna ce fel de bot se poartă la pantofi. Nu discutăm niciodată subiectul deschis, dar nimeni nu mai speră să mă combine cu fata vreunei cunoștințe.

Åži m-aș duce și-aș striga sus și tare că sunt gay, dar știu că nu le-ar prea plăcea, așa că încă ne mai respectăm reciproc gusturile. De când nu mai locuiesc cu ai mei, totul a devenit mai relaxat. Nu mai există întrebări de genul: „Ce-ai făcut ieri noapte?”, „Ai prietenă, nu-i așa?”, „Ce-i cu hainele astea pe tine?”. Åži întreg conceptul de Sagrada Famiglia e mult mai ușor de urmărit de la distanță. Există un prânz duminica, o cină de două ori pe lună și, bineînțeles, sărbătorile petrecute cu oamenii pe care/care îi voi/ mă vor iubi mereu.

FAMILIA nr. 2
Câteva colege de liceu s-au căsătorit deja. Câteva doar. Mi-aduc aminte cum ne-am sărbătorit majoratele și am făcut striptease împreună pe bar, după care ne-am vomat mațele, și nu-mi vine să cred. Îi întreb pe tipii hetero de vârsta mea dacă vor deja copii. Mă întreb dacă aș vrea și eu o familie a mea. Dar mă sună L. Åži îmi povestește despre ultima ei aventură cu un polițist care se îmbracă în Elvis și îi cântă.

Dup-aia mă întâlnesc cu verișorul meu care e hipiot și călătorește prin toată lumea cu autostopul. Ies cu Anca în oraș și îmi explică amănunțit cât de important este ca ea să fie independentă și ce porci sunt bărbații. Te naști (d)intr-o familie, dar îți mai formezi încă una apoi. În timp, mi-am format un grup de prieteni și cunoștințe, care îmi sunt mereu alături. Momentan, nu vreau să am copii, nu m-aș căsători încă nici dacă legea mi-ar permite. Åžtiu, o să-mi fie mai greu, atunci când voi simți că e timpul să întemeiez o familie. Dar mai e încă timp.

FAMILIA nr. 3
Dacă în alte țări modelul de cuplu gay care înfiază copii nu mai e tabu și deja există tehnici prin care doi parteneri de același sex pot concepe un copil, în România lucrurile stau altfel. Recunosc, încerc să mă bucur de moment mai mult decât să fac planuri de viitor. Lucrurile se mișcă totuși, îmi zic, trebuie să rămân optimist și într-o zi sunt sigur că va exista și FAMILIA nr. 3. Până atunci trebuie să fac față la încă două.

ARTICOLE SIMILARE

Gabi Cristea il ataca pe fostul sot: “A divortat de mine acum, cand conturile mele sunt goale”

Andreea Diaconu este noul model Victoria’s Secret

Gaia Garage Couture, cel mai extravagant targ vintage

realitatea

Nicole Kidman, aproape goala pentru GQ UK

realitatea

Ce meserii au avut INAINTE SA DEVINA VEDETE

Ca-n filme: PROSTITUATA romanca se marita la Paris!

Scrie un comentariu