Tabu
Image default
lifestyle

Family Block la Paramount Channel: perfect pentru familii si pentru Craciun

Decembrie aduce Family Block la Paramount Channel: perfect pentru familii si pentru Craciun. Incepand cu 6 decembrie 2014, Paramount Channel prezinta un nou concept de filme dedicate familiilor care duminica vor sa-si dedice timpul filmelor bune: Family Block. In fiecare duminica din decembrie, de la ora 15:00, Paramount Channel va difuza filme de familie speciale, precum Lassie, E.T., Balto si Balto 2.

In ianuarie vor rula filme precum It Takes Two, Casper, We’re Back sau Snow Day.

Primul film difuzat la Paramount Channel in decembrie din seria Family Block este bine cunoscutul Lassie, care a cucerit inimile a milioane de telespectatori. Difuzat pe 6 decembrie de la ora 15:00, Lassie este povestea unui collie inteligent si curajos si a tanarului sau stapan, prezentata anterior in numeroase filme si intr-un serial de succes in anii ’50, si a fost transpusa in anii ’90 ca o poveste de familie.

Ziua de 13 decembrie va fi inconjurata de noroc pentru ca fanii filmelor science fiction se vor bucura sa vada un film fermecator, perfect pentru familii: E.T. Difuzat de la ora 15:00, E.T. este un film Steven Spielberg clasic, despre un extraterestru ajuns pe Terra si despre copiii cu care se imprieteneste.

Balto si Balto II: Wolf Quest sunt urmatoarele filme care vor fi difuzate in cadrul programului Family Block din decembrie. Balto, difuzat duminica, pe 20 decembrie de la ora 15:00, este o alta capodopera semnata Steven Spielberg. Steven Spielberg este producatorul executiv al acestei povesti emotionante despre un catel care calatoreste aproape 1.000 de km in tinuturile salbatice din Alaska pentru a duce medicamente unor copiii foarte bolnavi.

ARTICOLE SIMILARE

Paris Hilton, iepuraș excentric

realitatea

Rihanna este, din nou, bruneta!

Pictura si fashion urban intr-un singur show

Ghici cine…

realitatea

Prinţul William şi Kate Middleton s-au căsătorit! (PHOTOS)

realitatea

Explozie de arome cu Tefal Infiny

1 comentariu

Scrie un comentariu