Home > Fashion > Famous Ideas… to Be! Îți prezintă colecția de genți XXL

Famous Ideas… to Be! Îți prezintă colecția de genți XXL

Proiectul inițiat de Idelier Concept Store anul trecut își menține angajamentul față de tinerii artiști și revine cu o nouă lansare: prima colecție creată de Dinu Bodiciu, sub marca 3RROR.

Gențile lui Dinu sunt cea dintâi manifestare 3RROR. Geanta 3RROR conferă lejeritate prin cusătura și îmbinarea intenționat expusă în unele cazuri, a modului de finisare, a materialelor care devin îmbietoare la atingere, ne povestește tânarul designer, iar noi putem să adăugăm un detaliu important: sunt maaaari, încăpătoare, și le-am cumpăra pe toate!

Dinu Bodiciu este un tânăr artist din Timișoara care în prezent locuiește și lucrează în București. Este absolvent al Facultății de Arte, secția Design Grafic. A lucrat în mai multe proiecte, incluzând colaborări cu European College of Liberal Arts, Berlin; Teatrul Radu Stanca, Sibiu; Art Link, București.

În urma unui curs susținut de o bursieră Fulbright, Dinu a descoperit legătoria de cărți și a continuat să activeze în domeniu. Apoi Dinu a început să exploreze și domeniul modei, un prim pas fiind realizarea unei colecții de accesorii vestimentare. Succes, Dinu!

IDELIER Concept Store, Bd. Lascar Catargiu nr. 1, Tel: 0788 489 856


Comenteaza acest articol

Famous Ideas… to Be! Îți prezintă colecția de genți XXL

by realitatea   1 min
0