Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Fanii au căutat pe google “ce vârstă are Arya Stark” în timpul ultimului episod din Game of Thrones

Este ultimul sezon al Game of Thrones și toți cei care au urmărit episodul doi au fost destul de uimiți de apropierea intimă dintre Arya Stark și Gendry, două personaje care s-au întâlnit în al doilea sezon al serialului HBO.

Lasă dragonii, lasă scheletonii albi, scena sexuală dintre cei doi a fost de fapt cea mai mare surpriză pentru fanii Game of Thrones. Explicația e simplă, actrița care o joacă pe Arya – Maisie Williams (22 de ani în prezent) avea doar 11 ani cand a început serialul. Un deceniu mai târziu, totuși, ea a participat la prima ei scenă de sex din Game of Thrones, când Arya și Gendry au sărit în pat.

Și, bineînțeles, Internetul a explodat. Practic în primele minute de după scena respectivă mii de oameni au căutat imediat vârsta actriței.

Tendințele Google arată cum interesul pentru ziua de naștere a lui Williams a crescut după scena. Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză, este o reacție naturală, căci fanii au văzut-o pe Arya crescând în fața ochilor lor. Și în timp ce uciderea fără milă a oamenilor de pe o listă a răzbunării poate fi ceva ce vrea să facă un copil, un adult care arată în continuare ca un copil, refuză o sabie prea grea și este privit inclusiv de restul personajelor cu îngăduința acordată celui mai mic și care face apoi, pam-pam, în 5 minute, sex este ceva complet diferit.

Williams a vorbit despre scenă în timpul unui interviu la Entertainment Weekly. Ea a spus că s-a simțit confortabil să o filmeze din cauza modului în care a umanizat-o pe Arya, mica mașină de ucis dușmani, într-un moment de respiro înainte de marea bătălie. Însă în momentul în care a citit scriptul pentru prima dată a avut totuși senzația că scena face parte dintr-o farsă pusă la cale de cei doi producători David Benioff și Dan Weiss (care mai făcuseră astfel de farse altor actori în trecut). Aceștia însă au asigurat-o că nu e niciun fel de glumă, scena chiar va exista cu adevărat. Și atunci au început problemele pentru actriță care s-a stresat de fapt, mai ales, pentru felul în care arăta corpul ei, dacă va trebui sau nu să meargă la sală, când se va filma scena, etc.

Mai rămânea deci o întrebare sensibilă în legătură cu scena: Va apărea Arya goală-goluță? Mulți alți actori ai eserialului au apărut nud dar își semnaseră contractele când aveau cel puțin 18 ani (și au fost de acord cu nuditatea ca parte a jobului lor). Williams, de 22 de ani, s-a alăturat Game of Thrones, când avea 12 ani și a crescut practic în fața fanilor. Williams spune că producătorii au decis să o lase pe ea să hotărască cu exactitate cât de mult ar trebui să arate. Într-un final s-a dezbrăcat destul de mult și a urmat exact instrucțiunile regizorului de platou, practic sărind în brațele lui Gendry (jucat de Joe Dempsie). Și aici a intervenit o altă ciudățenie. Dempsie a sugerat că experiența a fost ciudată mai ales pentru el, dat fiind de cât timp o cunoaște pe Williams, care este cam cu un deceniu mai tânără decât el. “În mod evident, este puțin ciudat pentru mine, deoarece am cunoscut-o pe Maisie de când avea 11, 12 ani”, spune actorul acum în vârstă de 31 de ani.

În orice caz, majoritatea fanilor au avut parte de o surpriză și au declarat ulterior că s-au simțit de parcă s-ar fi uitat la prima partidă de sex a surorii lor mai mici.

ARTICOLE SIMILARE

IANTU gateste pentru fetita lui: AFLA ce!

Ce tabu are Andreea Mantea legat de sex

Olimpia Melinte este însărcinată în cinci luni

Tabu Tabu

Cele mai bune uleiuri esențiale pentru rutina ta de baie și cum să le combini

realitatea

Moscova: Directorul Teatrului Bolshoi solicită închiderea instituției sale din cauza cazurilor de COVID

Ciocîrlan

De ce Kate Middleton poartă bijuterii din colecția reginei Elisabeta a II-a și Meghan Markle nu

Andreea Damian

1 comentariu

Scenă "fierbinte" în "Game of Thrones", cu o fată care la începutul serialului avea 11 ani - Ziare pe Net 25 April 2019 at 6:47

[…] Câţi ani are acum actrița care o joacă pe Arya – Maisie Williams, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu