Home > Agenda > eveniment > Fanii Backstreet Boys au ocazia sa realizeze cea mai mare scrisoare ce va fi trimisa trupei

Fanii Backstreet Boys au ocazia sa realizeze cea mai mare scrisoare ce va fi trimisa trupei

In luna februarie, cu ocazia transmisiunii proiectiei aniversare „Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of”, Grand Cinema & More a pregatit o surpriza pentru toti vizitatorii si admiratorii trupei. Acestia vor putea semna scrisoarea care va fi amplasata in foyerul Grand Cinema & More timp de doua saptamani, pana pe 27 februarie si va putea fi semnata de catre orice vizitator care doreste sa transmita un mesaj membrilor trupei Backstreet Boys.

Pentru a-i rasplati pe fani, Grand Cinema & More va oferi o invitatie dubla la proiectia  „Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of” de pe 26 februarie, unui vizitator norocos. Pentru a se inscrie in tragerea la sorti pentru premiu, participantii trebuie sa semneze scrisoarea pana pe data de 22 februarie si sa completeze datele personale pe formularele speciale, care vor putea fi ridicate de la biroul Concierge al cinematografului. Castigatorul va fi anuntat pe 23 februarie, pe pagina de Facebook Grand Entertainment.

„Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of”, documentarul ce aniverseaza 20 de ani de la infiintarea trupei, va fi transmis la Grand Cinema & More joi, 26 februarie, incepand cu ora 21:00. Aspecte cheie si momente de cumpana din viata artistilor au fost conturate pe parcursul a doi ani de filmari, intr-unul dintre cele mai indelung asteptate documentare de fanii Backstreet Boys din intreaga lume.

Articole asemanatoare
Abba va lansa două piese noi după 35 de ani de tăcere
Scarlett Johansson isi face trupa
Spectacole de teatru pe scena Grand Cinema & More
Castiga o invitatie dubla la spectacolul Netherlands Dance Theatre

Comenteaza acest articol

Fanii Backstreet Boys au ocazia sa realizeze cea mai mare scrisoare ce va fi trimisa trupei

by   1 min
0