Home > Slider > Fanii Britney Spears au cerut să fie eliberată dintr-un institut de psihiatrie

Fanii Britney Spears au cerut să fie eliberată dintr-un institut de psihiatrie

Un grup de protestatari s-au adunat în fața primăriei din West Hollywood în după-amiaza zilei de luni (22 aprilie) pentru a cere eliberarea vedetei pop Britney Spears dintr-o instituție de psihiatrie.

Cu pancarte “eliberați-o pe Britney” și strigând “Justiție pentru Britney” o duzină de fani au protestat la intersecția străzilor Santa Monica Blvd. și N. Sweetzer Ave. Aproape tot atâtea echipaje de știri au sosit pentru a filma protestatarii și protestul acestora, care a fost, de altfel, difuzat în direct. Grupul de fani crede că Britney Spears este ținută captivă și că nu i se permite să ia decizii în nume propriu. Locația aleasă pentru protest nu pare să aibă vreo semnificație deosebită.

Spears a fost închisă într-o instituție de psihiatrie la sfârșitul lunii martie, după ce a suferit de stress emoțional, a confirmat o sursă pentru Variety. În Duminica Paștelui Catolic, i-a fost acordată o zi de libertate pentru a sărbători alături familia ei. Spears a fost fotografiată plecând din hotelul Montage din Beverly Hills pe 21 aprilie.

Spears a fost extrem de afectată în ultimul an de criza de sănătate a tatălui ei. Jamie Spears care a suferit recent două intervenții chirurgicale. În noiembrie, interpreta piesei “… Baby, One More Time” și-a părăsit reședința din Las Vegas pentru a-și îngriji tatăl. Ea scria pe Instagram: “Cu câteva luni în urmă, tatăl meu a fost spitalizat și aproape a murit. Toți suntem atât de recunoscători că mai este în viață, dar are încă un drum lung înaintea lui. A trebuit să iau decizia dificilă de a-mi concentra atenția și energia asupra familiei mele deocamdată.”

Problemele emoționale ale cântăreței datează din 2007, atunci când vedeta pop și-a ras părul din cap de una singură și a atacat paparazzii cu o umbrelă. Mai târziu, a fost internată în secția de psihiatrie a Centrului Medical al UCLA.

Articole asemanatoare
Britney Spears va avea prima expoziție de artă – Sometimes You Just Gotta Play!!!!!!
Britney Spears
„Victorie” pentru Britney Spears: a ieșit de sub curatela tatălui ei
Britney Spears
Britney Spears a întors armele împotriva tatălui ei, pentru libertate
Britney Spears
Situația lui Britney Spears, mai gravă decât se credea. Mama sa ia toate măsurile pentru a o salva

Comenteaza acest articol

Fanii Britney Spears au cerut să fie eliberată dintr-un institut de psihiatrie

by realitatea   1 min
0