Home > Slider > Fanii lui Trump, seduşi de matrimoniale pe Trump.dating

Fanii lui Trump, seduşi de matrimoniale pe Trump.dating

Fanii lui Trump au de acum un loc de întâlnire sigur pe un site de matrimoniale special realizat pentru ei – Trump.dating.

Dacă pe alte site-uri matrimoniale din SUA există o rubrică specială în care poţi să bifezi care îţi sunt preferinţele politice, Trump.dating te asigură de la început că nu e nevoie să-ţi faci griji: “Nu-i aşa că este reconfortant să ştii că cel cu care te vei întâlni este din aceeaşi echipă cu tine?”. Cum problemele legate de culoarea politică par să fie gata rezolvate, întrebarea firească este dacă şi ce importanţă are culoarea pielii. Poate că site-ul pare un loc accesibil tuturor persoanelor heterosexuale însă pozele care apar în dreptul formularului de alegere a etniei din care faci parte sunt toate variaţiuni pe aceeaşi temă: alb caucazian, scandinav, mediteran, est european, european vestic. Afro-americanii şi asiaticii sunt înghesuiţi în aceeaşi rubrică.

Utilizatorii pot să aleagă doar dintre variantele bărbat sau femeie heterosexual(ă) deşi, la început, existau variantele fericit sau nefericit în căsnicie. Dar opţiunile acestea au dispărut la puţin timp de la lansarea site-ului din cauza publicităţii proaste. Tot atunci a dispărut şi unul dintre modelele care promovau site-ul, după ce se descoperise că este vinovat şi acuzat de abuz sexual asupra unui minor.

Numele utilizatorilor sunt destul de previzibile: Whitepower (Puterea albilor), Putin, Hot4Ivanka. Majoritatea celor care au testat site-ul s-au plâns însă că au detectat foarte mulţi boţi – adică mesajele ar fi trimise de către programe care rulează procese automate care interacţionează cu web-ul. Dar una dintre explicaţii este că deocamdată site-ul nu este destul de populat datorită preţului pe care trebuie să-l plăteşti ca să-ţi citeşti mesajele (16,99$).

Trump.Dating nu este singurul astfel de loc de întâlnire pentru fanii preşedintelui, primul de acest fel a fost TrumpSingles.com (în mai 2016) al cărui motto este “Make Dating Great Again” după celebrul “Make America Great Again”.

Mai mult decât nişte platforme de postare a comentariilor pentru anunţurile matrimoniale, aceste site-uri funcţionează ca nişte zone sigure pentru toţi conservatorii căci pe lângă discuţiile tipice care preced o întâlnire amoroasă, se discută şi politică.

Articole asemanatoare
Copacul plantat ca simbol al prieteniei dintre Donald Trump și Macron a murit
Politica SUA privind avortul este “ură extremistă” și “tortură”, spune un comisar ONU
Pharrell Williams îi interzice lui Donald Trump să îi folosească muzica la evenimente
Lana Del Rey îl critică pe Kanye West pentru sprijinul acordat lui Donald Trump într-o emisiune

Comenteaza acest articol

Fanii lui Trump, seduşi de matrimoniale pe Trump.dating

by Dora Constantinovici   1 min
0