Home > Lifestyle > culinar tabu > Fantezia luxului si influente Nouvelle Cuisine

Fantezia luxului si influente Nouvelle Cuisine

Daca erai in cautarea unui local in care sa poti manca sanatos preparate realizate din si cu ingrediente 100% naturale, intr-un ambient elegant si rafinat, unde servirea si meniul sunt la cele mai inalte standarde, Restaurant Maxim este raspunsul cautarilor tale.

Restaurant de lux, atmosfera eleganta si o experienta culinara traita la Maxim, chiar in inima orasului, langa Parcul Cismigiu, locul unde lumea buna iesea odinioara la promenada.

Pentru a-ti incanta simturile, Maria Ungureanu, bucatar sef cu o vasta experienta in bucataria internationala, te asteapta cu un meniu mediteranean cu influente nouvelle cuisine.

Magia gustului poate fi descoperita fie ca alegi un consome de cocos cu trufe, ravioli facuti in casa sau sosul demiglace a carui preparare dureaza trei zile.

Mai multe despre restaurant Maxim pe www.restaurantmaxim.ro


1 Response

  1. de ici colo.. din vazute nu din auzite

    Foarte bun titlu.. Fantezia.. pentru ca realitatea este alta. Atmosfera nu e rea, insa sunt multe restaurante de top din bucuresti in care te vei simti mult mai bine si in care nu se vede un tapet vechi si imbacsit pe pereti. Servirea.. depinde de ospatarul care iti ia comanda pentru ca unii dintre ei nu stiu meniul.Mancarea.. bunicica, asta pana sa afli ca produsele nu sunt atat de proaspete pe cat se afirma: carnea, inclusiv pestele congelate si dezghetate la microunde ( ” la un restaurant de lux?” ar spune unii.. DA e chiar adevarat), sosurile facute cu vin la 5 lei sticla( si nu de Porto si altele care mai apar in meniu). Daca alegeti bufetul.. va sfatuiesc sa nu alegeti inceputul saptamanii pentru ca probabilitatea sa mancati ce a ramas de la brunch-ul de Duminica e destul de mare.Iar preturile.. exagerat de mari pentru ceea ce ofera acest restaurant si mai ales la bautura. ( vin la 30 ron sticla la pret de 40 ron paharul, etc). Evident ca toate acestea nu erau posibil fara un manager cu o cariera profesionala de invidiat (un fost ospatar pe vas de croaziera care nu stie sa vorbeasca corect romaneste). Va doresc POFTA BUNA.

Comenteaza acest articol

Fantezia luxului si influente Nouvelle Cuisine

by   <1 min
1