Home > Agenda > JALE in rock: Fara CRISTI MINCULESCU, ce mai e IRIS? “Buna seara, prieteni! Adio, prieteni!”

JALE in rock: Fara CRISTI MINCULESCU, ce mai e IRIS? “Buna seara, prieteni! Adio, prieteni!”

După mai bine de 30 de ani, solistul trupei Iris, Cristi  Minculescu, părăseşte grupul începând cu data de 3 septembrie, informează un  comunicat oficial al formaţiei postat pe pagina oficială a trupei.

După ce timp de 32 de ani a fost inimitabilul solist Iris, Cristi Minculescu  a ales să se retragă din grupul care l-a consacrat. Toni Şeicărescu (ex-Direcţia 5)  este anunţat ca noul solist al trupei, se mai arată în acelaşi comunicat de pe pagina  oficială.

“Pur şi simplu, nu mai are chef, nu mai vrea să cânte.”, a declarat, în mod  uimitor, soţia lui Cristi Minculescu pentru Jurnalul Naţional.

Colegii din trupă spun însă că la mijloc ar fi si neînţelegeri de natură financiară. “Cristi a spus că nu mai vrea să cânte cu noi pentru că nu-i mai  convine cât câştigă în România. Dar Iris e mai mult decât un grup rock, e un  simbol al rockului din Romania şi de aceea va merge mai departe”, a declarat  Nelu Dumitrescu, “lideru”l formaţiei Iris.

 

In 2009, Cristi Minculescu a fost supus, in Germania, la o operatie de transplant de ficat, prin prelevarea unui lob de la sotia sa, Rodica. Operaţia de transplant hepatic la care Cristi Minculescu a fost supus s-a încheiat după zece ore, medicii fiind surprinşi de structura particulară a ficatului acestuia, care avea aproape 20 de kilograme şi multe chisturi.  În vârstă de 50 de  ani pe atunci, el suferea de o boală ereditară, polichistică hepato-renală, moştenită de la  tatăl său. Această boală se caracterizează prin apariţia în ficat şi rinichi a  unor chisturi, care evoluează şi care pot duce la afectarea funcţiilor  organelor.

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 20 martie!
Transformarea fabuloasa a lui Cristi Minculescu! Uite cum arata fara burta

Comenteaza acest articol

JALE in rock: Fara CRISTI MINCULESCU, ce mai e IRIS? “Buna seara, prieteni! Adio, prieteni!”

by realitatea   1 min
0