Home > Lifestyle > In 10 ani, nimeni nu va mai face sex pentru a avea copii

In 10 ani, nimeni nu va mai face sex pentru a avea copii

Este prezicerea medicilor australieni, care sugereaza ca peste 10 ani fertilizarea in vitro va inlocui cu succes actul sexual “destul de ineficient”.

Sexul va deveni un act pur de agrement chiar si pentru cuplurile care isi doresc copii. Iar acest lucru se poate intampla pana in 2020 datorita tehnicilor avansate de fertilizare in vitro, spun oamenii de stiinta australieni.

Calificand metoda traditionala de facut copii un “proces destul de ineficient”, acestia sugereaza ca metodele fertilizarii in vitro vor avea o rata de succes de 100%.
“In urmatorii 5-10 ani, cuplurile care se aproprie de varsta de 40 de ani vor apela mai intai la industria FIV cand vor dori sa faca un copil”, a declarat unui dintre oamenii de stiinta pentru Daily Mail, subliniind rata de succes relativ mica a sexului ca metoda de procreere, inclusiv printre cuplurile sanatoase de tineri.

La acest moment, fertilizarea in vitro da rezultate numai in 50% dintre cazuri cand este vorba de cupluri sanatoase, si in 15-20% dintre cazuri pentru femeile cu varsta cuprinsa intre 38 si 40 de ani.

Articole asemanatoare
Secretul intimității dintre parteneri: cum să ai parte de sex fantastic după zeci de ani împreună
indonezia
Țara unde milioane de oameni riscă închisoare pentru sex în afara căsătoriei
Facebook
Aceste aplicații ar putea să fi informat Facebook despre când ai făcut sex ultima oară
Un stop cardiac în timpul unei relații sexuale poate fi considerat accident de muncă. În Franța

Comenteaza acest articol

In 10 ani, nimeni nu va mai face sex pentru a avea copii

by   1 min
0