Home > Fără categorie > Farsa cu prostituata: SIMONA GHERGHE desfiintata de nevasta lui MADALIN IONESCU

Farsa cu prostituata: SIMONA GHERGHE desfiintata de nevasta lui MADALIN IONESCU

Cristina Șișcanu, soția prezentatorului TV Mădălin Ionescu,  sare la gâtul Simonei Gherghe. După ce ieri, în emisiunea “Acces direct” a fost  difuzată o farsă în care Liviu Guță a fost surprins într-o camera de hotel, cu o  așa-zisă prostituată, Cristina Șișcanu a reacționat dur și i-a declarat război  blondei care l-a înlocuit pe soțul ei, în urmă cu doi ani, la cârma emisiunii de  la Antena 1.

Motivul? Vedeta spune că farsa a fost copiată după show-ul lui Mădălin  Ionescu, “Drept la Tință” prezentând aceeași scenetă, în urmă cu jumătate de an.

“Niciun pic de demnitate profesională la ‘Acces Direct’! Farsa cu Liviu Guță la prostituate a fost făcută în emisiunea ‘Drept la țintă’ în luna ianuarie și a bătut la audiență ‘Acces Direct’. Și-au amintit și  acum fac copy-paste! Bravo, ce sa zic, penibil! Și acum ‘Acces Direct’ mai  trăiește de pe urma creierului lui Mădălin”, a scris Cristina Șișcanu pe contul personal de Facebook.


Mai mult: Cristina Șișcanu o face praf pe Simona Gherghe: “Nu ai niciun pic de demnitate profesională!”. Totul a pornit de la Mădălin Ionescu – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Loading...

Comenteaza acest articol

Farsa cu prostituata: SIMONA GHERGHE desfiintata de nevasta lui MADALIN IONESCU

by   1 min
0