Home > Fără categorie > Adevarul despre fratele OANEI ZAVORANU!

Adevarul despre fratele OANEI ZAVORANU!

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au vrut să se răzbune pe “hoţii” de  exclusivităţi şi de aceea au pus la cale o farsă de amploare. Cei doi au regizat o adevărată telenovelă despre apariţia unui aşazis frate vitreg al Oanei Zăvoranu pentru a umili concurenţa tv.

Interesant este că nu doar emisiunea “Acces Direct”, cea care concurează pe acelaşi interval orar cu “Drept la ţină”, a muşcat momeala ci şi “Un show păcătos” (Antena 1) şi “Happy Hour” (Pro TV).

“Era cazul să prezint o asemenea telenovelă şi să văd cât de mult îndrăznesc cei de la “Acces Direct” de la Antena 1 să ne copieze. Culmea este că au copiat totul şi nu este pentru prima oară când fac aşa ceva. Am inventat un frate pentru Zăvo ca să facem mişto de Antena 1. E ruşinos să faci aşa ceva, iar acum se pare că şi televiziunile uită să respecte subiectele şi aleargă după reportajele altora”, a declarat Mădălin Ionescu pentru evz.ro.

În farsa de proporţii a fost implicată şi mama Oanei Zăvoranu, Mărioara: “Aşa cum am demonstrat şi în emisiune, atât «fratele Oanei», cât şi mama acesteia, au avut contracte semnate pentru farsa pe care am pus-o la cale.”


Loading...

Comenteaza acest articol

Adevarul despre fratele OANEI ZAVORANU!

by realitatea   1 min
1