Tabu
Image default
lifestyle

Fashion Picnic at British Gallery

Sâmbătă dimineață, 2 octombrie, British Gallery organizează în curtea galeriei din strada Paris 14 a doua ediție a târgului FashionPicnic at British Gallery.

Schimbarea gărzii la porțile galeriei va avea loc la ora 11.00, onorată de prezența câtorva designeri autohtoni, apariții proaspete în moda românească.

Ceremonialul de degustare a preparatelor vestimentare se va întâmpla și de data aceasta sub cerul liber și va propune gurmanzilor creații încropite de Lana, Diana Niță, Irina Marinescu și Alexandra Maftei, sub forma unui meniu pentru un picnic cu specific fashion.

Pentru o servire perfectă, la intrarea în fața galeriei vor sta răsfirate ca o coadă de păun câteva modele de încălțăminte ChouChou, iar la distanță de câțiva pași va fi expusă o serie de printuri delicioase semnate Vian Peanu, din care se va putea comanda pe alese.

Fashion Picnic at British Gallery se va desfășura într-o atmosferă brit, cu conotații exotice. Pe parcursul întregii zile, se vor face degustări de ceai pe terasă.

Cu aceste schimbări, suntem încrezători că a doua ediție Fashion Picnic at British Gallery va fi perfectă.

ARTICOLE SIMILARE

Bahmu: “M-am ÎMPĂCAT cu Prigoană la CIMITIR”

TOP 10 cele mai tari filme porno

realitatea

Hipsterii: cine sunt și ce vor

realitatea

Polanski regretă violul pe care l-a comis în 1977

realitatea

Suntbarbat.ro!

Încep pregătirile pentru a treia ediție a festivalului de publicitate neconvențională ADfel

realitatea

Scrie un comentariu