Tabu
Image default
lifestyle

Fashion Show și Târg de artă la TIFF 2008

La expoziția cu vânzare TIFFASHION SHOWROOM veți face cunoștință cu cei mai talentați creatori de modă ai momentului.
În perioada 4-8 iunie, ei își vor expune creațiile vestimentare într-o locație inedită, pe str. Samuel Micu nr. 4 din Cluj Napoca. Zilnic, între orele 10.00 și 22.00, vă așteaptă aici colecțiile realizate de Dorin Negrău, Irina Marinescu, Royalb de Mura, Kinga Varga, BM Jeans, Dork (accesorii Marius Nedelcu si Jennifer Delplanque), Mihaela Glăvan, Carla Syabo, Dana Iuga, ER Fashion, Smaranda Almășan și Lucian Broscătean. Atmosfera va fi perfect întregită de lucrările foto realizate de Andrei Budescu și Alina Bondrea, expuse la TIFFASHION Showroom.
Åži pentru amatorii de artă, TIFF 2008 a pregătit o supriză. Tot începând de mâine, preț de trei zile, în fața Casei Matei, un grup de 25 de artiști plastici își mută în stradă atelierele de creație.
Zilnic, între orele 10.00 și 20.00, tinerii care participă la Târgul de artă-atelier deschis vă vor arăta cum se realizează o linogravură, cum se naște o pictură pe sticlă sau de câtă migală e nevoie pentru a confecționa o bijuterie din metal sau material textil. Manifestarea este organizată de Asociația Socio-Culturală apARTe, în parteneriat cu primăria orașului.

ARTICOLE SIMILARE

Ce i-a spus Andreea Marin FETIȚEI ei despre DIVORȚ

MUST SEE: Marsilia

realitatea

Fiica lui CARMEN HARRA obsedata de… FOTO!

Michael Jackson, în căutarea unui copil cu handicap

realitatea

KING CIOABA la nunta ELENEI BASESCU / Album FOTO

Biarritz, destinație chic de vacanță

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu