Home > Fashion > Fashion sub semnul intrebarii: 5 mituri demontate despre outleturi

Fashion sub semnul intrebarii: 5 mituri demontate despre outleturi

Magazinele outlet au aparut inca de acum cativa ani in ideea de a le oferi clientilor discounturi si preturi mici la articolele aflate in supra-stoc sau la cele mai putin populare, hainele fiind  create tot de marii retaileri. In prezent, pe piata, exista numeroase astfel de magazin, unele dintre ele fiind expuse pe mai multe etaje, asemenea unui mall, si toate dispun de marfa noua.

Desi unii oameni au mari indoieli in privinta acestor magazine outlet, mai ales din cauza preturilor mici, multe dintre ele au un succes real pe piata, devenind punctele principale de unde oamenii isi achizitioneaza haine si alte articole de uz casnic. Mai jos, sunt cinci dintre cele mai obisnuite intrebari sau “crezuri” despre aceste magazine, care, in fapt, nu sunt deloc adevarate.

Mituri demontate despre magazinele outlet din Romania

  1. Au haine out of season – FALS

Foarte multa lume are tendinta sa creada ca hainele de la outlet nu sunt in concordanta cu sezonul in curs, si tocmai de aceea multe persoane ocolesc un astfel de magazin. Sansele ca iarna sa gasesti costume de baie si vara sa gasesti haine de blana sunt minime, de aceea merita sa faci un pas intr-un magazin outlet si sa iti procuri cele mai chic articole vestimentare. Spre exemplu, la Fashion House, un centru comercial de tip outlet, gasesti haine all-season sau chiar potrivite sezonului in curs, aprovizionarea fiind constanta cu haine aflate in tendinte sau ramase din colectiile anterioare.

  1. Hainele nu mai sunt in tendinta – FALS

Contrar opiniei publice, hainele aflate in outleturi sunt de cele mai multe ori aflate in tendintele actuale modei si fac parte din colectii noi aparute. Cu toate acestea, exista si cazuri cand hainele apartin colectiilor anterioare sau chiar sunt fabricate special pentru aceste lanturi outlet. Majoritatea brandurilor, pe langa colectia anterioara trimisa catre outleturi, fabrica haine speciale pentru aceste lanturi de magazine, astfel incat clientii sa aiba parte de preturi accesibile la cele mai noi haine.

  1. Hainele nu au aceeasi calitate ca cele din magazinele brandurilor – FALS

Din cauza preturilor mici, oamenii tind sa creada ca hainele expuse intr-un outlet sunt de o calitate indoielnica. Total gresit, tinand cont ca acestea sunt sub eticheta unui brand, iar imaginea acestuia poate fi afectata, daca hainele nu corespund valorilor firmei. Hainele din outleturi au aceeasi calitate ca si hainele din magazinele proprii brandurilor, tocmai pentru a se mentine imaginea si perceptia publicului despre brand.

  1. Hainele nu sunt originale – FALS

Hainele dintr-un outlet sunt originale, sunt sub eticheta unor branduri de renume din piata fashion, iar originalitatea hainelor poate fi demonstrata prin calitatea materialelor si inscriptionarea acestora cu logo-ul brand-ului. La Fashion House, hainele vin de la branduri renumite, precum Levi`s, Benvenuti, Colin`s, Adidas, Desigual, Lacoste, Guess si multe altele.

  1. Nu gasesti modele si masuri potrivite – FALS

Hainele pe care le gasesti in outleturi dispun de toate masurile disponibile pe piata, explicatia fiind ca cele mai multe dintre acestea sunt special fabricate pentru lanturile outlet. Fashion House mentine legatura cu toate brandurile partenere si depune toate eforturile ca magazinele lor sa fie aprovizionate cu haine in diverse masuri si modele.

Perceptia total gresita a oamenilor despre magazinele outlet este cauzata de multe ori de preturile mici si de discounturile mari oferite. Pentru ca preturile au fost puse sub semnul intrebarii, multi oameni s-au ferit sa intre o perioada intr-un astfel de magazin, acest lucru realizandu-se pana in momentul cand au testat oferta disponibila intr-un outlet si au constatat ca o garderoba poate fi completa cu un buget restrans. Haine de calitate la preturi accesibile.


Comenteaza acest articol

Fashion sub semnul intrebarii: 5 mituri demontate despre outleturi

by realitatea   2 min
0