Tabu
Image default
FASHION

Fashion Trend: Ce haine vor bărbaţii să poarte femeile

Părerea partenerilor despre fashion nu reprezintă nici pe departe un trend. Însă femeile ţin destul de mult (chiar dacă nu recunosc) ca bărbaţii să le aprecieze look-ul atunci când ies împreună în oraş. Aşa că trebuie să ştii de la început că, în materie de haine, pe bărbaţi nu-i interesează partea artistică ci felul în care te fac ele să araţi. De preferinţă cât mai atrăgătoare, şi când spun asta nu vreau să înţelegi ţipătoare. Iată deci cele câteva tipuri de haine care par să aibă un efect magic asupra bărbaţilor, din motive pe care le vei ghici cu uşurinţă.

1. Hainele moi. Un pulover din lână moale sau o bluză mătăsoasă şi o fustă de catifea. Pentru că sunt fiinţe vizuale, bărbaţii “simt ceea ce văd”, iar una dintre combinaţiile de mai sus îi pot face să-şi imagineze ce plăcut ar fi să le atingă (în timp ce tu le porţi).

2. Hainele cu un MIC de decolteu. Am accentuat cuvântul “mic” pentru că dacă îţi expui corpul prea mult rişti să devii lipsită de stil. Însă un mic decolteu care să lase suficient loc imaginaţiei este foarte sexy. Ai grijă ce fel de sutien porţi atunci când îţi scoţi în evidenţă decolteul.

3. Haine confortabile. Acestea te fac să te simţi încrezătoare, chiar veselă, iar bărbaţilor le plac femeile care au încredere în ele. În plus, femeile care adoptă un stil prea strident devin intimidante dacă nu chiar respingătoare. Singurul lucru de care trebuie să ai grijă este ca hainele tale casual să fie în stare perfectă şi să nu transmită mesajul “Nu-mi pasă cum arăt”.

4. Hainele feminine. Mai ales acum că a venit primăvara, abandonează pantalonii şi bascheţii sau hainele office şi bucură-te de soare într-o rochiţă uşoară şi frumos colorată. Bărbaţilor le plac hainele vaporoase care pun în evidenţă formele şi le fac pe femei să semene cu nişte fluturaşi.

5. Hainele care ţi se potrivesc perfect. Nu contează mărimea sau marca – hainele trebuie să stea bine pe tine. Nu există nimic mai sexy decât o femeie pe care hainele o pun în valoare. Aşa că decât să pierzi timpul şi banii cumpărând haine pe care nu le vei purta pentru că le-ai luat din impuls, mai bine concentrează-te să îţi faci o garderobă formată exclusiv din haine care te avantajează.

ARTICOLE SIMILARE

TREND ALERT: Tricouri gaurite

realitatea

Vedetele donează pentru Wonder Garage Sale – Ediţia a doua

realitatea

Raymond Weil Freelancer Lady

realitatea

Magdalena Frackowiak de Catherine Servel în Exhibition

realitatea

Victoria Beckham: primele fotografii în lenjerie intimă

realitatea

Katy Perry și Dita von Teese, designeri pentru H&M

realitatea

Scrie un comentariu