Tabu
FASHION

Fashion Trend: Rochiile maxi

Să porți o rochie maxi poate s[ nu fie un lucru atât de simplu pe cât pare la prima vedere. În timp ce acest tip de rochie este mai potrivit pentru persoanele înalte și/sau cu câteva kilograme în plus, le pot pune în dezavantaj pe unele persoane scunde. Iată cum poți însă să porți o rochie maxi fără griji, indiferent de constituția corporal.

Folosește accesoriile, dar nu în exces. Dacă porți o rochie lungă, trebuie să laşi ca ea să fie central atenției, fără a-i neutraliza efectul cu accesorii prea multe. O pereche de cercei sau un colier lung sunt suficiente. De asemenea poți purta o curea subțire.

Ai grijă la încălțăminte. Dacă porți o rochie maxi, asorteaz-o cu flip flops, sandale fără toc sau gladiators.

Dacă ești scundă, asigură-te că lungimea rochiei este proporțională cu corpul tău. Nu alege o rochie prea lungă. O astfel de rochie te va face să pari şi mai scundă şi va adăuga greutății tale reale câteva kilograme în plus. De asemenea, ai grijă ca rochia să fie cât mai vaporoasă, fără prea multe cute sau volane.

Dacă eşti înaltă, o rochie maxi este exact ceea ce îţi trebuie. Acest tip de rochii arată foarte bine pe femeile înalte. Asigură-te totuşi ca, dacă ai ales o rochie maxi, ea să aibă o lungime potrivită. O rochie prea scurtă te va face să îţi pierzi din feminitate, în timp ce una potrivit de lungă îţi va pune în valoare înălţimea.

Nu uita că rochiile maxi pot fi purtate nu numai vara ci şi toamna sau chiar iarna. Dacă vrei să porți o astfel de rochie atunci când afară este încă răcoare, poţi completa ţinuta cu un cardigan sau un şal din material moale.

Pentru a fi sigură că ai ales rochia perfectă, te poți inspira din colecțiile Marc Jacobs, D&G, Stella McCartney, Versace, Emilio Pucci, Valentino, Missoni sau Oscar De La Renta.

ARTICOLE SIMILARE

Designerul care a creat rochia de mireasă pentru Meghan Markle părăseşte casa Givenchy

Andreea Damian

Rihanna lansează o colecție de lenjerie intimă

Andreea Damian

TOP 10 modele care prezintă lenjerie intimă

realitatea

Fiul lui Vivienne Westwood își face debutul în modă

realitatea

Nicola Formichetti, director creativ la Thierry Mugler

realitatea

Femeia grațiată de Trump, în urma intervenției lui Kim Kardashian, a devenit model de lenjerie intimă

Andreea Damian

Scrie un comentariu