Tabu
Image default
FASHION

Fashion trend: Stilul Kate Middleton sau Cum să devii o prinţesă modernă

Pe măsură ce viitoarea soţie a Prinţului William a trecut de la Katie la Prinţesa Catherine Elizabeth, look-ul ei a evoluat.
“Kate este sexy”, a fost primul gând al lui William când a văzut-o pe cea care urma să îi devină iubită. Din acel moment, în urmă cu mai bine de opt ani, şi până cu o zi înainte de nunta lor, Kate s-a schimbat. Asta înseamnă că a trecut de la “just hot” la “fashionable”.
În 2002, Kate Middleton apărea pe podiumul de prezentare purtând o ţinută sumară, în timp ce William plătise 318 dolari ca să vadă întregul spectacol de modă. Dar asta era atunci. Pe parcurs, Kate a devenit o clientă fidelă a designerului Daniella Helayel de la Issa. “Clasic şi cool”, este modul în care poate fi descris stilul lui Kate, fără a omite şi faptul că este adepta motto-ului “less is more”. Kate lasă mereu impresia că orice ar îmbrăca se simte bine.
“Kate Moddleton are o manieră aparte de a purta hainele şi pare că se bucură când poartă jeans la o ieşire în Londra cu pritenii, la fel de mult cum se bucură când arată elegant purtând pălărie la o nuntă sofisticată sau o rochie din satin la o petrecere”, style director Alexandra Kotur de la Vogue a descris modul în care se îmbracă viitoarea prinţesă. Kotur a adăugat despre Kate că este genul de femeie care îi va încuraja mereu pe tinerii designeri, promovându-i în timp ce le poatră creaţiile. Aşa se explică faptul că Gregory Parkinson sau Meadham Kirchhoff vor face cu siguranţă parte din consilierii ei pe probleme de fashion.
După ce Kate a stârnit rumoare apărând la o petrecere într-o pereche de pantaloni galbeni şi un top verde şi a fost catalogată de Marie Claire UK drept “demodată şi nesigură”, începând cu anul 2007 ea şi-a schimbat stilul. În acel an, William şi Kate s-au despărţit pentru o scurtă perioadă, timp în care ea a părut să se maturizeze foarte mult. Când cei doi s-au împăcat, aerul de fetiţă dispăruse, la fel şi paietele de pe hainele ei. În locul lor, Kate a adoptat ţinute din ce în ce mai elegante.


“Cheia schimbării lui Kate se află undeva în anul 2007 cand, la Cheltenham Gold Cup, ea a apărut purtând o beretă chic, o jachetă albastră cambrată, o fustă neagră, cizme cu toc şi o eşarfă elegantă. Presa britanică pur şi simplu a fost înnebunită după outfitul ei. Din acel moment Kate a continuat să îşi îmbunătăscă stilul”, a spus Ella Kay, autoarea cărţii “The Daily Kate”.


Apoi totul a culminat cu rochia pe care a purtat-o în ziua în care a fost anunţată logodna cu William: o rochie simplă navy bleu by Issa. Acea rochie a devenit probabil una dintre cele mai bine vândute rochii din toate timpurile. Cel mai probabil, celebra rochie albastră va fi concurată de toate celelalte rochiile pe care Kate va alege să le poarte începând cu 29 aprilie.

ARTICOLE SIMILARE

Curs de inițiere în arta modei la Agora Studio

realitatea

Pijamalele la purtare

realitatea

MADALINA GHENEA arata de ce o place Gerard Butler! FOTO

Piesa vestimentară cu aer parizian în care merită să investești

Andreea Damian

Christina Aguilera se dezbarcă pentru GQ-ul german

realitatea

Hainele second hand protejează economiile și planeta

Andreea Damian

Scrie un comentariu