Home > Fashion > Fashion Trend: Stilul Stella McCartney pus în valoare la Gala MET

Fashion Trend: Stilul Stella McCartney pus în valoare la Gala MET

Până nu demult nici nu ştiam că Stella McCartney este fiica lui Paul McCartney, fostul membru al trupei Beatles. Probabil că nici nu era nevoie.

Stella nu a crescut în umbra faimei tatălui său, ea şi-a creat propriul drum în lumea modei.
Stella a devenit interesată de fashion la vârsta de 13 ani când şi-a făcut prima jachetă. De atunci şi până la Gala MET de acum două zile, când foarte multe vedete au ales să îi poarte creaţiile, au trecut 25 de ani, timp ]n care stilul ei a evoluat, iar ea a devenit una dintre cele mai bune creatoare de modă din lume.
La 17 ani, Stella a început să lucreze pentru Christian Lacroix, iar în 1995, când a absolvit  Central Saint Martins College of Art and Design,  prietenele ei Naomi Campbell, Yasmin Le Bon şi Kate Moss au ajutat-o să îşi prezinte colecţia de absolvire.
De-a lungul timpului, Stella McCartnez a creat pentru Chloe, Gucci, Adidas, H&M şi Disney.
În anul 2000 a primit premiul de Designer-ul Anului de la VH1 şi Vogue şi, în acelaşi an, i-a creat rochia de mireasă Madonnei pentru nunta cu Guy Ritchie.
La MET Gala de anul acesta, Stella McCartney a primit o nouă confirmare a talentului sau: multe vedete i-au purtat cu graţie creaţiile, înscriindu-se pe lista celor mai bine îmbrăcate invitate de la gală şi făcând din stilul ei un trend en vogue.
Printre acestea se numără Madonna, care a purtat o rochie lungă albastră cu trenă şi care, pentru prima oară după multă vreme, a arătat foarte bine.
Gwyneth Paltrow a apărut pe covorul roşu tot într-o creaţie a Stellei, însă de culoare crem şi cu mâneci lungi, aşa cum ne-a obişnuit în ultima vreme.
Maggie Gyllenhaal şi ea a purtat Stella McCartney, o rochie foarte frumoasă de un albastru închis. 
Deşi însărcinată, Kate Hudson a ţinut să fie prezentă şa MET Gala unde a purtat o rochie gold fără bretele.
Iman a făcut senzaţie în jumpsuit-ul ei bronz by Stella McCartney, despre care multă lume a spus că a fost total nepotrivit evenimentului, dar pe care Iman l-a purtat cu graţie ca de obicei.
Naomi Watts a optat pentru o rochie nude cu tulle şi o cureluşă aurie.

Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO
Raluca van Staden, romanca gratie careia cancerul e depistat în 6 minute

Comenteaza acest articol

Fashion Trend: Stilul Stella McCartney pus în valoare la Gala MET

by realitatea   1 min
0