Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Fata lui El Chapo și băiatul „Reginei Drogurilor” au făcut o nuntă de lux

Fiica interlopului mexican El Chapo s-a căsătorit într-o maiestuoasă catedrală din Mexic. Presa internațională o descrie drept nunta anului în țara traficanților de droguri.

Alejandrina Gisselle Guzman Salazar este una dintre fetele lui El Chapo. Tânăra și-a unit destinele cu un alt mebru al  lumii interlope din Mexic. Este vorba despre Edgar Cazares, un mafiot extrem de cunoscut în American de Sud. Acesta este fiul celebrei Blanca Margarita Cázares Salazar, denumită și „Regina Drogurilor”, una dintre cele mai puternice și mai periculoase femei din lumea interlopă.

Și în stilul ostentativ al unei familii obișnuite să se descurce, cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie cu ușile închise în catedrala din Culiacán, centrul imperiului criminal al cartelului Sinaloa. Nunta a avut loc pe 25 ianuarie, potrivit ziarului mexican Reforma, care a scandalizat Mexicul cu titlul: „Catedrala închisă pentru nunta fiicei lui El Chapo”.

Mirii au avut parte de o nuntă de lux, judecând după fotografiile care au apărut pe rețelele de socializare. Nu-i de mirare, mai ales că părinții celor doi au o avere combinată de zeci de miliarde de dolari! Se zvonește că la nuntă au fost zeci de asasini plătiți să protejeze nuntașii cu arme de foc, de frica unui posibil atentat din partea clanurilor rivale.

 

View this post on Instagram

 

Una chica me envió este video de la según boda de la hija de el chapo Grisel Guzmán

A post shared by ℂℍℂℙℂ (@chicapicosa2) on

The Guardian scrie că nunta a arătat cât de incomodă este influența crimei organizate în multe instituții ale țării, capacitatea sa de a se angaja în societate în general și relația cu biserica catolică, care a fost acuzată de multă vreme că spală banii cartelurilor de droguri. De asemenea, acesta le-a amintit mexicanilor de moștenirea lăsată El Chapo în statul Sinaloa, unde imperiul său criminal a oferit o mulțime de locuri de muncă și ajutoare sociale.

Nunta a avut loc în condițiile în care violența și vărsarea de sânge din țară arată câteva semne de încetinire, iar rata de omor din Mexic continuă să crească – 35.588 de crime înregistrate în 2019, cu o creștere de 2,7% față de anul precedent.

ARTICOLE SIMILARE

Martin Scorsese a realizat un docu-rock despre turneul lui Bob Dylan – Rolling Thunder Revue

realitatea

Prințesa saudită criticată dur pentru că a pozat la volan pentru Vogue

Andreea Damian

Un live cu Irina Rimes și Theo Rose face furori pe net. Cum sună piesa lor, „Stinge Luminile”

Andreea Damian

Top 7 obiceiuri vestimentare gresite

realitatea

Fiica secretă a lui Jay Z, dezvăluiri incredibile

Andreea Damian

TikTok cenzurează videoclipurile care nu sunt pe placul Beijingului

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu