Tabu
Image default
lifestyle

Fear and Loathing in Las Vegas

Fear and Loathing in Las Vegas, filmul regizat de Terry Gilliam cu Johnny Depp și Benicio Del Toro, difuzat de Paramount Channel pe 11 octombrie 2014 la 23:20, spune povestea calatoriei jurnalistului Raoul Duke (Johnny Depp) si a avocatului sau Dr. Gonzo (Benicio del Torro) din Los Angeles in Las Vegas, calatorie piperata cu foarte multe substante care altereaza realitatea.

“Aveam doua pungi de iarba, saptezeci si cinci de pelete de mescalina, cinci folii de timbre de LSD, un shaker jumatate plin de cocaina si o galaxie intreaga de droguri colorate care ofera energie, care te linistesc, care te fac sa razi sau sa urli”. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute replici din film si a fost folosita pentru a scoate in evidenta cat de mult accent a fost pus pe utilizarea de droguri.

Fimul poate fi urmarit dintr-o alta perspectiva, din intimitatea propriului camin, maine, sambata, 11 octombrie, de la ora 23:30, cand veti avea ocazia sa-i vedeti pe Johnny Depp si Benicio de Toro in roluri cu adevarat speciale.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arata fiul ANGELEI SIMILEA! Cum a reactionat tatal lui cand l-a vazut!

Lauryn Hill, însărcinată cu cel de-al şaselea copil

realitatea

Eu când vreau să fluier, fluier – cartea

realitatea

Britney Spears se dă prin tobogane

realitatea

Ghici cine și-a petrecut week-end-ul în Hawaii

realitatea

La limită și dincoace de ea

realitatea

Scrie un comentariu