Tabu
Image default
lifestyle

Fear and Loathing in Las Vegas

Fear and Loathing in Las Vegas, filmul regizat de Terry Gilliam cu Johnny Depp și Benicio Del Toro, difuzat de Paramount Channel pe 11 octombrie 2014 la 23:20, spune povestea calatoriei jurnalistului Raoul Duke (Johnny Depp) si a avocatului sau Dr. Gonzo (Benicio del Torro) din Los Angeles in Las Vegas, calatorie piperata cu foarte multe substante care altereaza realitatea.

“Aveam doua pungi de iarba, saptezeci si cinci de pelete de mescalina, cinci folii de timbre de LSD, un shaker jumatate plin de cocaina si o galaxie intreaga de droguri colorate care ofera energie, care te linistesc, care te fac sa razi sau sa urli”. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute replici din film si a fost folosita pentru a scoate in evidenta cat de mult accent a fost pus pe utilizarea de droguri.

Fimul poate fi urmarit dintr-o alta perspectiva, din intimitatea propriului camin, maine, sambata, 11 octombrie, de la ora 23:30, cand veti avea ocazia sa-i vedeti pe Johnny Depp si Benicio de Toro in roluri cu adevarat speciale.

ARTICOLE SIMILARE

ANDREEA RAICU respinsa vehement de familia lui TECAU! De ce a parasit-o si CHIVU

Eva Longoria încinge spiritele

realitatea

Kelis – Acapella

realitatea

Cat a platit MICHAEL JACKSON pentru a scapa de acuzatiile de pedofilie

NUNTA fetei sexy a lui VICTOR SOCACIU / Galerie FOTO

HALAS: profa PORNO data afara! Incearca sa recastige postul in instanta!

Scrie un comentariu