Home > Lifestyle > FEBRA DESPARTIRILOR: Fostul iubit al Ancai Turcasiu- ‘Daca dragoste nu e…”

FEBRA DESPARTIRILOR: Fostul iubit al Ancai Turcasiu- ‘Daca dragoste nu e…”

gigi gheorghiuFEBRA DESPARTIRILOR continua! Fostul iubit al Ancai Turcasiu, cantaretul GHEORGHE GHEORGHIU tocmai s-a despartit de partenera lui, desi nimeni nu se astepta la asta.

În urmă cu patru ani, solistul părea că şi-a găsit jumătatea, în persoana frumoasei juriste Iulia, cu care, de altfel, anul trecut, a şi năşit un băieţel, copilul unor buni prieteni.

La intima ceremonie au mai fost prezenţi Gheorghe Gheorghiu Senior, unchii şi mătuşa solistului, toţi exprimându- şi satisfacţia că preferatul familiei a păşit în biserică la braţul frumoasei doamne. Dar cei doi îşi făcuseră şi planuri de nuntă, deşi Gigi nu mai credea în instituţia căsătoriei după divorţul de Camelia, mama fiicei lui, Andra-Ştefania.

Iată însă că s-a întâmplat ceva între cei doi, pentru că, de un timp, nu s-au mai afişat împreună. Apropiaţii lor ne-au spus că Gigi şi Iulia au decis să pună punct relaţiei, pentru că dragostea dintre ei pălise.

După despărţire, care n-a fost deloc uşoară, Gheorghe Gheorghiu a decis să schimbe locul, ca să-şi schimbe şi norocul, aşa că şi-a luat chitara subraţ şi şi-a mutat reşedinţa pe Litoral, de unde se va întoarce prin septembrie, o dată cu plecarea păsărilor călătoare.

Gigi a mai bifat, în anii ’90, şi o relaţie cu Anca Ţurcaşiu, dar nici acea poveste, care s-a desfăşurat pe parcursul a patru ani, nu s-a finalizat la altar.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/exclusiv-libertatea-gigi-gheorghiu-singur-cuc-planuri-casatorie-497022.html#ixzz35R4BnPp8

Articole asemanatoare
relație
De ce oamenii rămân prea mult timp într-o relație nefericită
Cum sa termini o relatie fara ca vecinii sa cheme Politia
MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK
Ce avere impart la divort doua vedete din Romania

Comenteaza acest articol

FEBRA DESPARTIRILOR: Fostul iubit al Ancai Turcasiu- ‘Daca dragoste nu e…”

by   1 min
0