Home > Lifestyle > Stiri > Febra Street Delivery

Febra Street Delivery

Timp de trei zile pe an, strada Arthur Verona din Bucuresti se transforma intr-un loc magic, unde oamenii de orice varsta se-nghesuie pentru o portie de fericire. Agitata. Multicolora. Dinamica. Asa arata strada Arthur Verona in cele trei zile de Street Delivery, eveniment urban de care bucurestenii si turistii de aiurea se bucura in fiecare an inca din 2006, cand a avut loc prima editie.

“Inchidem strada pentru masini si o deschidem pentru oameni!”, este sloganul cu care Ordinul Arhitectilor din Romania si Fundatia Carturesti au initiat Street Delivery in urma cu patru ani. De atunci, evenimentul a crescut cu fiecare editie, cea de-a patra – desfasurata intre 12 si 14 iunie – fiind de trei ori mai bogata in expozitii, ateliere de creatie, concerte, performance-uri, proiectii de film, numar de artisti participanti si vizitatori decat pana acum. “La inceput a fost mai sarac, dar incepand cu cea de-a doua editie, evenimentul a fost organizat din ce in ce mai bine si a devenit foarte popular”, a spus pentru MONEY EXPRESS Constantin Goagea, directorul revistei “Arhitectura”, care se arata entuziasmat de faptul ca anul acesta Street Delivery a avut “un continut cultural mult mai bogat”.

Ziduri acoperite cu desene, obiecte “hand made”, DJ-i la platane, teatru de strada, bere si limonada rece – au fost doar cateva din ingredientele Street Delivery din acest an. Ce alte evenimente artistice au avut loc pe Arthur Verona, care sunt impresiile artistilor si turistilor ce au populat strada in cele trei zile de Street Delivery, aflati din revista MONEY EXPRESS.  (Oana Pulpa)


Comenteaza acest articol

Febra Street Delivery

by realitatea   1 min
0