Tabu
Image default
PEOPLE

Feli a vorbit pentru prima oară despre părinții ei

Îndrăgita solistă se știe că este o femeie foarte discretă, care nu prea vorbește despre viața particulară sau despre părinții ei. Însă atunci când compune melodii sau scrie versuri Feli Donose reușește să facă piese superbe dedicate oamenilor dragi. Iată că acum din nou solista a vorbit într-o astfel de piesă despre părinții ei și despre povestea lor.
Feli a lansat melodia cu videoclip „Mă strigă mama”, a cincea felie din jurnalul ei muzical cu inspirații folclorice #Felidinpoveste, o piesă despre dragostea ca-n filme dintre părinții artistei care a inspirat-o și a făcut-o să creadă în iubirea pasională care nu ține cont de nimeni și de nimic.

feli-donose-si-mama-ei
feli-donose-si-mama-ei

„Mi-am imaginat povestea părinților mei și sărutările pe care și le dădeau pe furiș în spatele salciei de la poarta bunicilor și pe toate le-am transformat în cântec. Să alegi dragostea în locul a orice material mi se pare culmea romantismului pentru îndrăgostiți și culmea durerii pentru părinții lor”, povestește Feli despre felia de viață pe care o mărturisește în „Mă strigă mama”. „Bunica și bunicul erau cu ochii în 4 când știau că mama se întâlnește cu tata care era mare crai și ar fi dat averi că ea să aleagă o variantă mai sigură și mai potolită pentru viitorul ei. Numai că ai mei au ales să se iubească „cu mâinile în buzunare”, fără nimic, dar cu inima plină. Mi se pare atât de frumos cum a știut mama să îl iubească pe tata că pe nimeni altcineva!”, spune Feli povestea din spatele noii piese din albumul său autobiografic.

Feli-Donose-Cătălin-și-fiica-lor-Nora-Luna
Feli-Donose-Cătălin-și-fiica-lor-Nora-Luna

Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, cu muzică făcută de Feli împreună cu Șerban Cazan, Lucian Nagy, Florin Boka și Roland Kiss și versurile scrise de Feli împreună cu Vlad Ciresan, „Mă strigă mama” aduce în zilele noastre lecția iubirii necondiționate cu toate rolurile care se joacă în ea.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată iubita lui Bogdan Anicescu, interpretul în limbajul mimico-gestual

Tabu Tabu

Cu cine și cum a sărbătorit Dan Bittman de ziua lui

Tabu Tabu

Adela Popescu a dezvăluit sexul celui de-al treilea bebeluș

Andreea Damian

Jennifer Lopez lansează o linie de produse pentru îngrijirea pielii

Andreea Damian

Billie Eilish a renunțat la hainele largi. Cum arată artista în ținute provocatoare

Andreea Damian

Couple alert | Ben Affleck și Jennifer Lopez, din nou împreună, după 17 ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu