Home > Agenda > Felicity Huffman, actrița din „Neveste disperate”, condamnată la închisoare

Felicity Huffman, actrița din „Neveste disperate”, condamnată la închisoare

Felicity Huffman

Felicity Huffman, cunoscută din serialul „Neveste disperate“, a fost condamnată la închisoare vineri, 13 septembrie. O instanță a decis ca actrița să stea după gratii 14 zile, scrie Variety.

Judecătoarea Indira Talwani a mai dispus 250 de ore de muncă în folosul comunităţii şi un an de supraveghere, precum şi plata unei amenzi de 30.000 de dolari. Sentinţa a fost o surpriză, mai ales că Talwani era sceptică privind argumentele de urmărire penală care au dus la audiere.

„A încerca să fii o mamă bună nu scuză ceea ce aţi făcut”, a argumentat Talwani verdictul.

Huffman a primit ordin să se prezinte la închisoare din 25 octombrie. Ea a fost condamnată la închisoare pentru că a plătit 15.000 de dolari pentru ca rezultatele fiicei sale la examenele finale de la Universitate să fie modificate.

Actriţa a declarat că a intervenit în examenele fiicei ei pentru că a crezut eronat că îi va oferi o „ocazie” de a fi acceptată la facultate. Felicity Huffman a pledat „vinovat” în luna aprilie.

Operaţiunea, denumită de FBI „Varsity Blues”, după un film din anii 1990 despre presiunea pe care o exercită bursele şcolare sportive, are în vedere nereguli comise în perioada 2011 – 2018, când, spun anchetatorii, părinţii au încercat să înşele procesul de admitere american.

Ei au precizat că zeci de părinţi au dat mită, au modificat rezultate la examene şi au modificat fotografii în care copii lor par că fac sport.

Pe lângă Felicity Huffman, în scandal este implicată şi actriţa Lori Loughlin. Aceasta din urmă este acuzată că, împreună cu soţul ei, designerul Mossimo Giannulli, a plătit 500.000 de dolari pentru ca cele două fiice ale lor să intre la USC (University of Southern California). Ei au decis să pledeze „nevinovat”.

Articole asemanatoare
indonezia
Țara unde milioane de oameni riscă închisoare pentru sex în afara căsătoriei
marcia cross
Marcia Cross, despre cancerul ei: „A fost unul dintre cele mai mari cadouri pe care le-am putut avea”
Felicity Huffman
Actrițe de la Hollywood, acuzații grave: au dat mită ca să-și vadă copiii la universități de elită
neveste disperate
Actrița din „Neveste disperate” a dezvăluit că suferă de cancer

Comenteaza acest articol

Felicity Huffman, actrița din „Neveste disperate”, condamnată la închisoare

by Andreea Damian   1 min
0