Home > Agenda > stiri > Fely Donose, finalista de la “Vocea Romaniei”, implicata intr-un scandal gay

Fely Donose, finalista de la “Vocea Romaniei”, implicata intr-un scandal gay


Recent a aparut pe un site gay un articol despre cantareata Ma Ni, fosta solista a trupei Tonic, care acum este implicata intr-un alt proiect muzical. Ei bine, la respectivul articol, cativa cititori spun despre Ma Ni ca ar fi avut o relatie de amor cu o alta femeie, tot cantareata,  iar acesta ar fi Fely Donose, finalista de la “Vocea Romaniei”.

Interesant este ca la comentarii apare in prima faza si Fely Donose, care neaga faptul ca s-ar fi iubit cu o alta femeie, iar apoi comenteaza si Ma Ni, care o amenita pe finalista de la “Vocea Romaniei”: “poate pana la urma pun la dispozitie toate convorbirile noastre si sa dam tot din casa”, o ameninta Ma Ni pe Fely, deranjata de faptul ca roscata de la “Vocea Romaniei” a negat atat de vehement asa-zisa relatie de iubire dintre ele!

De altfel, WOWbiz.ro le-a contatat pe amandoua: “Eu nu pot sa intru in astfel de scandaluri. Ce pot sa spun este ca intre mine si Ma Ni a fost o relatie de prietenie, insa ea si-a dorit mai mult decat atat”, a spus Fely Donose, recunoscand, voalat, faptul ca Ma Ni ca s-ar fi dat la ea…
“Asa a zis Fely? Nu-mi vine sa cred. Eu poate am discutii si mesaje dintre noi care dovedesc altceva”, a spus Ma Ni, care nu a negat o relatie intima intre ea si Fely Donose.

Articole asemanatoare
Homosexualitatea – Natura, Optiune, Trend?
SEX BOMB! Mihai TRAISTARIU despre relatiile cu barbati
SOC! O mare vedeta recunoaste, in fine, ca este homosexual!
Băieţii frumoşi din San Francisco /INTERVIU in exclusivitate

Comenteaza acest articol

Fely Donose, finalista de la “Vocea Romaniei”, implicata intr-un scandal gay

by   1 min
0