Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Femei celebre care nu-și ascund semnele vârstei și arată uimitor

Ridurile și părul cărunt sunt o dovadă vie că îmbătrânești. Din păcate, în vremurile noastre, femeile adesea adoptă opinia că sunt depășite. Dar, oricât n-am încerca, emoțiile și timpul oricum ne lasă amprentele vârstei pe față. Eforturile de a lupta împotriva lor înseamnă într-o oarecare măsură să rămânem fără de individualitate.

Noi admirăm femeile celebre care și-au găsit curajul să conteste stereotipurile moderne, spunând nu substanțelor chimice și chirurgiei plastice, în ciuda faptului că fața lor este de fapt cartea de vizită.

Emilia Clarke, 34 de ani

În ciuda vârstei tinere, Emilia are riduri clar vizibile pe frunte. Dar vârsta nu contează aici, deoarece la ea expresiile faciale sunt foarte bogate. Dacă le va corecta, pur și simplu va pierde o parte din farmecul său. Pentru îngrijirea pielii, ea preferă mijloace mai puțin radicale: masaj facial zilnic, fără machiaj în viața de zi cu zi, tonifiere și hidratare.

Gwyneth Paltrow, 48 de ani

Actrița în vârstă de 48 de ani crede că după 40 de ani femeia trece printr-un fel de reînnoire a programului său intern și începe să privească diferit semnele îmbătrânirii. Ea gândește filozofic și spune că nu ar vrea niciodată să scape de ele și să întoarcă timpul înapoi: „Da, am riduri și părul e cărunt. Dar le iubesc cu adevărat”.

Alexandra Grant, 47 de ani

Iubita lui Keanu Reeves nu lasă pe mulți oameni indiferenți pentru că nu se străduiește să îndeplinească niciun ideal de frumusețe. În mod intenționat nu își vopsește părul și chiar a declarat deschis de ce. Primele fire albe i-au apărut la vârsta de 20 de ani și la 30 de ani a decis că este timpul să nu mai distrugă părul și să renunțe la coloranții toxici care pot duce la cancer de sân.

Natalia Vodianova, 38 de ani

Supermodelul Natalia Vodianova nu are de gând să demonstreze ceva lumii. Ea poate apărea liber în public sau posta o fotografie pe rețelele de socializare, unde apare în imaginea ei naturală: fără machiaj, cu riduri vizibile și fire de păr cărunt nevopsit. Aceasta nu e poziția ei de principiu, pur și simplu Nataliei nu-i este rușine de schimbările naturale în aspectul ei.

Cameron Diaz, 48 de ani

Cameron Diaz a spus întotdeauna: „cu cât mă gândesc mai puțin la îmbătrânire, cu atât arăt mai bine, deoarece nu am nevoie de emoții inutile și nu vreau să retrăiesc”. „Când recunoști că deja îmbătrânești, adaugi automat 6 ani vieții tale. Dar corpul nostru mereu se ghidează după gândurile noastre.”, a declarat actrița.

Cameron a scris chiar și o carte la acest subiect și a numit-o Cartea longevității. Aceasta se bazează pe opiniile diferiților experți. Deci, cele 5 reguli de bază pentru a ne menține într-o formă bună la orice vârstă sunt: alimentația bună, activitatea, somnul, combaterea stresului și să fim mereu alături de cei dragi.

Uma Thurman, 50 de ani

Uma Thurman a spus că s-a gândit la chirurgia plastică înainte, dar nu a reușit niciodată să înțeleagă Botoxul. „A scăpa de riduri nu înseamnă a arăta din nou tânăr”, spune actrița. Ea crede că ar trebui să ne acceptăm la orice vârstă.

Sarah Jessica Parker, 55 de ani

Sarah Jessica Parker nu a considerat niciodată rușinos să nu-și vopsească părul și să arate lumii părul gri. Chiar și personajul ei Carrie din Sex and the City a spus: „Nu e o rușine să arătăm că nu ne-am născut blonde”. Actrița își permite să iasă din casă îmbrăcată foarte simplu, iar acest lucru este adesea confuz pentru fanii ei.

Natalie Portman, 39 de ani

În primele sale interviuri Natalie a spus că actrițele după 40 de ani adesea rămân fără de muncă și ea nu poate exclude faptul că nu va recurge la serviciile specialiștilor în frumusețe. Dar se pare că acum nu este atât de îngrijorată de schimbările legate de vârstă.

Eva Longoria, 45 de ani

Eva Longoria este una dintre acele vedete care nu ezită să apară în public fără machiaj, iar în fotografiile pe rețelele de socializare – fără a retușa ridurile. Actrița a menținut întotdeauna o îngrijire delicată fără proceduri complexe și intervenții chirurgicale. În ceea ce privește machiajul, ea e de părerea că acesta doar subliniază imperfecțiunile pielii, iar frumusețea începe cu îngrijirea pielii. Principalul este utilizarea produselor cu SPF, a cremelor hidratante și a unor mici trucuri pe care vedeta cu plăcere le împărtășește fanilor săi.

Kate Winslet, 45 de ani

Kate Winslet a declarat de mai multe ori că nu își va face operații plastice pentru a ascunde semnele îmbătrânirii. Ea a spus că aceasta îi contrazice morala, precum și viziunea ei personală despre frumusețe. „Sunt actriță, nu vreau să îngheț expresia feței mele”, spunea ea. Dar asta nu înseamnă că Kate nu are grijă de pielea ei. 

Cate Blanchett, 51 de ani

Cate Blanchett spune de multă vreme că este împotriva botoxului și a operațiilor plastice. Ea este practic sceptică cu privire la orice proceduri cosmetice. Este sigură că urmele operațiilor plastice pot fi văzute pe orice față și că, în cele din urmă, oamenii tind să regrete operațiile la care au fost supuși.

Rachel Weisz, 50 de ani

Rachel Weisz este o altă celebritate care respinge injecțiile cu Botox într-un mod radical. Ea crede că lipsa expresiilor faciale este un fel de incompetență profesională, astfel încât Botoxul ar trebui să fie interzis pentru actori.

 Drew Barrymore, 45 de ani

Odată cu vârsta și cu nașterea fiicelor, Drew Barrymore gândește deja mai filozofic despre procesul de îmbătrânire. Ea consideră că starea interioară este importantă, deoarece va afecta cu siguranță aspectul, indiferent de modul în care îl ascundem. „Acum mai mult ca oricând sunt hotărâtă să le arăt fiicelor mele că îmbătrânirea este un lux”, spune actrița. „Dacă vom avea noroc, vom ajunge la bătrânețe cu toții. Vreau doar ca să fie în pace cu ele înșiși și să nu aibă grijă doar de aspectul lor. Să fie oameni buni.”, a declarat actrița.

Emma Thompson, 61 de ani

Actrița britanică Emma Thompson, împreună cu Kate Winslet și Rachel Weisz, au creat Liga împotriva chirurgiei faciale. Această organizație există încă și printre altele, funcționează pentru popularizarea îmbătrânirii naturale. Emma a spus în repetate rânduri că nu-i place impunerea de standarde: „Suntem acum într-o teribilă cursă de întinerire, unde toată lumea trebuie să arate la 30 în loc de ai săi 60 de ani.”

ARTICOLE SIMILARE

Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală. Cum a pledat actorul

Andreea Damian

Barbie îmbracă ținute inspirate din colecțiile marilor designeri

Andreea Damian

Un nou vaccin antiCovid! O veste bună: costă mai puțin

Andreea Damian

Ultimul sezon din Urzeala tronurilor va conține cea mai mare scenă de luptă din istoria televiziunii

Andreea Damian

Suferi de anxietate din cauza schimbărilor climatice?

Andreea Damian

Soft de inteligență artificială, prea periculos pentru a fi făcut public, spun creatorii săi

Andreea Damian

Scrie un comentariu