Home > Lifestyle > Stiri > E oficial: Femeile, mult mai bune la volan decât bărbaţii

E oficial: Femeile, mult mai bune la volan decât bărbaţii

E OFICIAL! Un studiu făcut public de un furnizor online de asigurări auto arată că, statistic vorbind, femeile sunt şoferi mai buni decât bărbaţii.
În acest studiu, se subliniază că 80% din accidentele auto care sunt fie fatale, fie produc vătămări corporale grave sunt provocate de şoferii de sex masculin. Conform aceluiaşi studiu, femeile au cu 27% mai puţine şanse decât bărbaţii să provoace accidente auto. Statisticile arată că, anul trecut, bărbaţii au fost implicaţi în 6,1 milioane de accidente auto, iar femeile doar în 4,4 milioane.
În continuare, studiul demonstrează că aproape toate regulile de circulaţie sunt încălcate mai grav de bărbaţii de la volan decât de femei. Indiferent că este vorba despre şofat neglijent, neacordare de prioritate, lipsa centurii de siguranţă sau viteză excesivă, bărbaţii încalcă întotdeauna aceste reguli în număr mult mai mare. În plus, în materie de infracţiuni mult mai grave, cum ar fi conducerea automobilului sub influenţa alcoolului sau chiar în stare de ebrietate, bărbaţii le întrec din nou pe femei, într-un raport de 3,08 la 1.

…Femeile sunt mul mai bune la volan decat barbatii: E OFICIAL!!!

Articole asemanatoare
TRAGEDIE in Prahova: Un tanar de 28 ani s-a sinucis din dragoste, omorand alti 5 oameni!
Zoe Saldana a salvat o bătrână dintr-un accident rutier

Comenteaza acest articol

E oficial: Femeile, mult mai bune la volan decât bărbaţii

by   1 min
0