Home > Lifestyle > Stiri > FEMEIA care are şi 100 de ORGASME pe ZI!

FEMEIA care are şi 100 de ORGASME pe ZI!

Pentru Kim Ramsey a avea un orgasm reprezintă un adevărat chin, nicidecum o plăcere. Practic, femeia, o asistentă medicală în vârstă de 44 de ani suferă de un sindrom, a cărui denumire ştiinţifică este Persistent Genital Arousal Disorder, care îi provoacă până la 100 de orgasme zilnic.

Concret, femeia este într-o stare de excitare aproape perpetuă, orice mişcare a pelvisului, indiferent în ce condiţii se produce aceasta, în timpul actului sexual, a unei activităţi casnice ori chiar în timpul unei călătorii cu trenul, ducând automat la producerea unui orgasm.

“Orice femeie îşi doreşte să ajungă la orgasm, eu am ajuns să îl urăsc”, povesteşte femeia, potrivit tabloidului The Sun.

Asistenta a mai spus că primele semne de întrebare şi le-a pus în urmă cu patru ani. “Aveam un nou prieten, iar în timpul actului sexual am avut orgasm după orgasm. Nu mai este nicio plăcere. Este dureros şi epuizant, în acelaşi timp”, spune Ramsey, care nu a primit nicio explicaţie din partea medicilor pentru declanşarea acestei afecţiuni.

Articole asemanatoare
Poate Botox-ul să îți controleze plăcerea sexuală? Se pare că da
Orgasm real vs orgasm mimat – partea II
Orgasm real vs orgasm mimat – partea I
Mărturiile unei femeii care a avut orgasm timp de trei ore. “Primele cinci minute erau plăcute, apoi totul s-a transformat într-un coşmar”

Comenteaza acest articol

FEMEIA care are şi 100 de ORGASME pe ZI!

by   1 min
0