Tabu
lifestyle

FEMEIA care are şi 100 de ORGASME pe ZI!

Pentru Kim Ramsey a avea un orgasm reprezintă un adevărat chin, nicidecum o plăcere. Practic, femeia, o asistentă medicală în vârstă de 44 de ani suferă de un sindrom, a cărui denumire ştiinţifică este Persistent Genital Arousal Disorder, care îi provoacă până la 100 de orgasme zilnic.

Concret, femeia este într-o stare de excitare aproape perpetuă, orice mişcare a pelvisului, indiferent în ce condiţii se produce aceasta, în timpul actului sexual, a unei activităţi casnice ori chiar în timpul unei călătorii cu trenul, ducând automat la producerea unui orgasm.

“Orice femeie îşi doreşte să ajungă la orgasm, eu am ajuns să îl urăsc”, povesteşte femeia, potrivit tabloidului The Sun.

Asistenta a mai spus că primele semne de întrebare şi le-a pus în urmă cu patru ani. “Aveam un nou prieten, iar în timpul actului sexual am avut orgasm după orgasm. Nu mai este nicio plăcere. Este dureros şi epuizant, în acelaşi timp”, spune Ramsey, care nu a primit nicio explicaţie din partea medicilor pentru declanşarea acestei afecţiuni.

ARTICOLE SIMILARE

Ramona Gabor s-a indragostit in Dubai: “Am un arab numai al meu!”

Albă ca Zăpada lui Gaultier sosește la București

realitatea

Lady GaGa a rămas cu sânii pe afară la o petrecere! – FOTO

realitatea

Vedete de la Hollywood care nu mai sunt bombe sexy

realitatea

Gay Travel- Milano

realitatea

Robbie Williams şi-a arătat penisul pe scenă

realitatea

Scrie un comentariu