Tabu
BEAUTY LIFESTYLE

Femeia care s-a hotarat sa NU SE MAI SPELE! Vezi CUM ARATA dupa 6 saptamani

Nicky Taylor, in varsta de 42 de ani, a facut niste calcule si a ajuns la concluzia ca arunca mult prea multi bani pe produsele de infrumusetare.

A decis astfel sa faca un experiment si sa renunte timp de 6 saptamani la produsele destinate curatarii pielii, parului si dintilor. Nu i-a fost usor si chiar a vrut sa renunte dupa doar cateva zile, insa in cele din urma a decis sa duca pana la capat provocarea.

nicky 2

Dupa 6 saptamani insa, efectul a fost neasteptat. Desi arata jalnic, medicii au descoperit, in urma unor analize, faptul ca pe pielea ei nu au aparut bacterii periculoase care ar fi putut duce la aparitia unor boli.

Cu toate acestea, Nicky spune ca nu si-ar mai dori sa repete experienta deoarece relatiile cu cei din jurul ei au fost afectate.

ARTICOLE SIMILARE

DANI OTIL a sarit din stratosfera si el! O invita la nunta pe MIHAELA! Reactia ei!

Concediu de frumuseţe pe plaja Tabu

Mihaela Rădulescu şi Oţil, din nou împreună? «Hormonii mei încă se hârjonesc cu ai lui»

Cheloo, luat la ochi de englezii care detin licenta X Factor! “A fost lipsit de respect si nu si-a facut datoria de jurat”!

Vedetele date afara de la Acasa TV sunt disperate: “Nu stim daca suntem sau am fost angajati, venim la serviciu pana ni se spune ceva oficial”

Andreea Balan are un nou iubit!

Scrie un comentariu