Home > Agenda > FEMEIA CU BARBA a castigat Eurovision 2014 / Paula SELING pe locul 12

FEMEIA CU BARBA a castigat Eurovision 2014 / Paula SELING pe locul 12

femeia-cu-barba1Câştigător EUROVISION 2014. Travestitul din Austria, Conchita Wurst, cunoscut drept FEMEIA CU BARBĂ, a câştigat FINALA EUROVISION 2014, după ce numeroase ţări i-au dat 12 puncte. Două momente semnificative vor rămâne în memoria celor care au urmărit sâmbătă noaptea au marcat FINALA EUROVISION 2014 din Copenhaga: câştigătorul exotic al concursului şi huiduielile adresate de cei prezenţi în sală la adresa Rusiei din motive care ţin de conjunctura politică a momentului.

Conchita Wurst este un bărbat travestit, pe numele său real Thomas Neuwirth (25 de ani). Iniţial, austriecii au fost foarte reţinuţi în ceea ce priveşte şansele Conchitei Wurst la EUROVISION 2014, gândindu-se că publicul nu va vota un travestit.

De altfel, organizatorii danezi ai Eurovision 2014 au declarat ca temă principală a evenimentului toleranţa, iar steaguri în culorile curcubeului – simbolizând comunitatea gay – au fost afişate peste tot în Copenhaga.

Reprezentanta Austriei, purtând tocuri înalte, gene foarte lungi, dar şi o barbă generoasă -, s-a calificat în finala de sâmbătă, după ce a trecut de semifinala de joi. Audienţa de la Copenhaga a ovaţionat-o joi, iar casele de pariuri o includeau printre favoriţi, cu piesa sa “Rise Like a Phoenix”.

“Barba este o declaraţie, un mod de a spune că poţi reuşi orice, indiferent de cine eşti şi de cum arăţi”, a spus Wurst pentru Reuters, citata de www.gandul.info

Articole asemanatoare
Madonna
Madonna va cânta pe scena Eurovision pentru un onorariu uriaș
madonna
Suma uriașă pe care Madonna o va primi ca să cânte la Eurovision
Cele mai populare cautari pe Google in 2014
Paula Seling, noua ambasadoare Iutta a campaniei „Dor de romanesc”

Comenteaza acest articol

FEMEIA CU BARBA a castigat Eurovision 2014 / Paula SELING pe locul 12

by   1 min
0