Home > Lifestyle > Stiri > Blestemul sanilor care cresc permanent! FOTO pentru Doctor House

Blestemul sanilor care cresc permanent! FOTO pentru Doctor House

Se stie ca englezoaicele au sani mari de la natura. Insa, la 24 de ani, Rachel Aldana se confrunta cu o afectiune ciudata, demna de un caz din “Dr. House” – sanii ei cresc continua, fara sa dea vreun semn ca ar putea sa se opreasca.
Rachel Aldana a fost numita in 2007 femeia cu cei mai mari sani din Marea Britanie, iar acum si-a batut propriul record, relateaza The Sun.
Pentru ca sanii ei cresc in continuare, desi a trecut de mult de varsta normala, Rachel Aldana a ajuns sa poarte la sutien masura 30L.

Rachel este coafeza, iar bustul ei generos o impiedica sa-si traiasca normal viata. In plus, femeia are dureri de spate din cauza dimensiunii sanilor pe care ii aseamana cu niste monstri.
Cu aceeasi problema s-a confruntat si mama femeii, care a decis sa isi faca o operatie de micsorare de sani. Tinerei ii este teama de operatie, asa ca indura in continuare durerile si este speriata de faptul ca sanii ei nu se mai opresc din evolutie.
Rachel Aldana a declarat ca iubitul ei in varsta de 40 de ani nu are nicio problema cu dimesiunile bustului ei si o sustine in continuare, fiind incantat ca este cu femeia cu cei mai mari sani naturali din Marea Britanie.

Articole asemanatoare
CELE MAI NAUCITOARE operatii estetice
Luciu sau Adina Barbu sunt istorie: CEI MAI MARI SANI din Europa. Cantaresc 20 kg!

Comenteaza acest articol

Blestemul sanilor care cresc permanent! FOTO pentru Doctor House

by   1 min
0