Tabu
FASHIONPEOPLESlider

Femeia grațiată de Trump, în urma intervenției lui Kim Kardashian, a devenit model de lenjerie intimă

Preşedintele american Donald Trump a graţiat-o în iunie 2018 pe Alice Johnson, în vârstă de 64 de ani, care ispășea o condamnare la închisoare pe viaţă în urma unei infracţiuni fără violenţă cu privire la trafic de droguri.

Cazul femeii a intrat în atenția publicului, după ce vedeta de televiziune Kim Kardashian West s-a întâlnit cu Trump să facă lobby în favoarea eliberării sexagenarei.

La un an de la grațiere, viitorul i-a surâs americancei. Alice Johnson a apărut în campania pentru lenjerie intimă Skims a lui Kim Kardashian. Starleta de 38 de ani a fost nevoită să redenumească brandul de lenjerie intimă – de la Kimono la Skims – din cauza valului de critici venite dinspre internauți și autoritățile japoneze.

Vârsta nu a împiedicat-o pe Alice Johnson să se alăture tinerelor modele într-o nouă campanile publicitară pentru cea care i-a oferit practic o nouă șansă la viață.

În 2017, aflând despre soarta ei dificilă, Kim Kardashian a început să pună presiune pe lângă președinte să o grațieze pe Johnson, care la acea vreme era în închisoar de 21 de ani. Și a reușit!

După aceea, Kim nu numai că a vizitat-o pe femeie, dar i-a oferit un loc de muncă – așa că Alice și-a făcut debutul ca model în campania brandului de lenjerie intimă Skims.

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Schimbare în juriul „iUmor“: Costel Bojog a fost înlocuit

Andreea Damian

Aplicațiile pentru dormit nu sunt neapărat odihnitoare

Ciocîrlan

Afla cum poti sa iesi in evidenta doar cu un… palton

realitatea

Chanel N°5 | Cel mai faimos parfum din lume continuă să se reinventeze. O poveste de 100 de ani

Andreea Damian

Balerini BowWow de la Moschino

realitatea

Murmur Loungewear: noua colecție semnată de Andreea Bădală

Andreea Damian

Scrie un comentariu