Home > Fashion > Femeia grațiată de Trump, în urma intervenției lui Kim Kardashian, a devenit model de lenjerie intimă

Femeia grațiată de Trump, în urma intervenției lui Kim Kardashian, a devenit model de lenjerie intimă

Alice Johnson

Preşedintele american Donald Trump a graţiat-o în iunie 2018 pe Alice Johnson, în vârstă de 64 de ani, care ispășea o condamnare la închisoare pe viaţă în urma unei infracţiuni fără violenţă cu privire la trafic de droguri.

Cazul femeii a intrat în atenția publicului, după ce vedeta de televiziune Kim Kardashian West s-a întâlnit cu Trump să facă lobby în favoarea eliberării sexagenarei.

La un an de la grațiere, viitorul i-a surâs americancei. Alice Johnson a apărut în campania pentru lenjerie intimă Skims a lui Kim Kardashian. Starleta de 38 de ani a fost nevoită să redenumească brandul de lenjerie intimă – de la Kimono la Skims – din cauza valului de critici venite dinspre internauți și autoritățile japoneze.

Vârsta nu a împiedicat-o pe Alice Johnson să se alăture tinerelor modele într-o nouă campanile publicitară pentru cea care i-a oferit practic o nouă șansă la viață.

În 2017, aflând despre soarta ei dificilă, Kim Kardashian a început să pună presiune pe lângă președinte să o grațieze pe Johnson, care la acea vreme era în închisoar de 21 de ani. Și a reușit!

După aceea, Kim nu numai că a vizitat-o pe femeie, dar i-a oferit un loc de muncă – așa că Alice și-a făcut debutul ca model în campania brandului de lenjerie intimă Skims.

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare
Donald Trump
Legătura neștiută dintre Donald Trump și Pamela Anderson
Trump
Cum își cheltuiește familia Trump miliardele de dolari
Kanye West
Kanye West vrea să rivalizeze cu soția sa, Kim Kardashian și lansează o linie de cosmetice
meghan markle
Surpriză de proporţii. Meghan Markle va da viaţă celui de al doilea copil

Comenteaza acest articol

Femeia grațiată de Trump, în urma intervenției lui Kim Kardashian, a devenit model de lenjerie intimă

by Andreea Damian   1 min
0