Home > Fashion > Femeia grațiată de Trump, în urma intervenției lui Kim Kardashian, a devenit model de lenjerie intimă

Femeia grațiată de Trump, în urma intervenției lui Kim Kardashian, a devenit model de lenjerie intimă

Alice Johnson

Preşedintele american Donald Trump a graţiat-o în iunie 2018 pe Alice Johnson, în vârstă de 64 de ani, care ispășea o condamnare la închisoare pe viaţă în urma unei infracţiuni fără violenţă cu privire la trafic de droguri.

Cazul femeii a intrat în atenția publicului, după ce vedeta de televiziune Kim Kardashian West s-a întâlnit cu Trump să facă lobby în favoarea eliberării sexagenarei.

La un an de la grațiere, viitorul i-a surâs americancei. Alice Johnson a apărut în campania pentru lenjerie intimă Skims a lui Kim Kardashian. Starleta de 38 de ani a fost nevoită să redenumească brandul de lenjerie intimă – de la Kimono la Skims – din cauza valului de critici venite dinspre internauți și autoritățile japoneze.

Vârsta nu a împiedicat-o pe Alice Johnson să se alăture tinerelor modele într-o nouă campanile publicitară pentru cea care i-a oferit practic o nouă șansă la viață.

În 2017, aflând despre soarta ei dificilă, Kim Kardashian a început să pună presiune pe lângă președinte să o grațieze pe Johnson, care la acea vreme era în închisoar de 21 de ani. Și a reușit!

După aceea, Kim nu numai că a vizitat-o pe femeie, dar i-a oferit un loc de muncă – așa că Alice și-a făcut debutul ca model în campania brandului de lenjerie intimă Skims.

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare
Donald Trump a postat o imagine bizară la bustul gol: capul lui pe corpul lui Stallone
Donald Trump
Trump a vizionat Joker la Casa Albă şi a fost foarte încântat de el
Știi că vine Crăciunul abia când apare reclama John Lewis. Și parodia ei cu Trump
Eminem luat la întrebări de Serviciul Secret pentru versurile despre Ivanka și Donald Trump

Comenteaza acest articol

Femeia grațiată de Trump, în urma intervenției lui Kim Kardashian, a devenit model de lenjerie intimă

by Andreea Damian   1 min
0