Tabu
BEAUTY

FEMEIA-hipopotam a slabit 76 kg si e supermodel! FOTO!

O femeie din Marea Britanie, care a fost toata viata batjocorita din pricina greutatii ei, a uimit pe toata lumea dupa ce a slabit 76 de kilograme si a ajuns sa aiba un corp foarte frumos.
Inca de la o varsta frageda, Hayley a avut probleme cu greutatea, iar colegii ei de la scoala o batjocoreau si o strigau “Hayley hipopotamul”.
In momentul in care femeia a ramas insarcinata, a inceput sa manance si mai mult si ajunsese sa cantareasca 133 de kilograme.
“Eram foarte deprimata si imi era rusine sa ma si fotografiez”, a declarat Hayley.
Dupa ce a nascut-o pe Sienna Rose, in 2007, si-a dat seama ca nu vrea sa fie o “mama grasa” pentru fiica ei si s-a pus pe slabit.
Aceasta a inceput sa faca sport si sa tina dieta, iar in cateva luni a slabit 76 de kilograme, uimind pe toata lumea.
Vazand ca este foarte priceputa la acest lucru si ca a acumulat foarte multe cunostinte, Hayley si-a dat demisia de la locul de munca, unde lucra ca receptionista, si si-a deschis un site pentru a ajuta si alte persoane sa slabeasca.
“Sute de oameni au apelat la serviciile mele de atunci si pana in prezent, iar acum am ajuns sa castig mai mult decat atunci cand eram receptionista”, marturiseste femeia.
Hayley mai spune ca a stabilit cu logdnicul ei sa se casatoreasca la anul si ca si-a cumparat deja “rochia perfecta” care o incape fara probleme.

covid-19

ARTICOLE SIMILARE

Cum să diminuezi efectele luminii albastre asupra pielii

Andreea Damian

Era CEA MAI FRUMOASĂ ACTRIŢĂ, însă acum este DESFIGURATĂ de operaţiile estetice

realitatea

Gisele Bündchen intr-o ipostaza inedita

Ritual pentru ochi la la Bibliotheque

realitatea

Sapunuri origami

realitatea

Alegerea editorului

realitatea

1 comentariu

Fonduri Europene 12 December 2012 at 14:36

2013 este anul in care Fondurile Europene Nerambursaile se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Răspunde

Scrie un comentariu