Tabu
Image default
CULTURE

Femeia lider va fi premiata la Cluj-Napoca

La nivel european, femeile ocupa mai greu functii de decizie in companii, potrivit datelor furnizate de Comisia Europeana, iar la nivel national, mai putin de 40% dintre afacerile din Romania au fost conduse de femei in anul 2015.

In ceea ce priveste profilul femeii antreprenor din Romania, aceasta are varsta medie de 35-50 de ani, traieste in mediul urban si are studii superioare, conform studiului realizat de agentia KeynsFin in 2015. Cele mai intalnite domenii in care aceastea activeaza sunt comertul, contabilitatea, audit financiar, consultanta in domeniul fiscal, afaceri sau management.

Peste 62% dintre antreprenorii romani considera ca mediul de afaceri romanesc s-a imbunatatit in ultimii ani, conform studiului furnizat de Ernst&Young in 2015, Cluj-Napoca reprezentand un punct de interes pentru antreprenorii romani.

Egalitatea dintre femei si barbati: o politica europeana

Femeia-lider-va-fi-premiata-la-Cluj-Napoca1Mediul de business feminin din Romania a crescut in ultimii trei ani, iar afacerilor conduse de femei au o crestere anuala a cifrei de afaceri de 2% mai mare decat media nationala a companiilor din Romania. Incurajarea egalitatii dintre femei si barbati a devenit o politica europeana, Comisia incurajand companiile de stat sa creasca voluntar numarul femeilor aflate in functii de conducere.

Din dorinta de a-si impartasi experientele si a inspira comunitatea nationala, femeile din mediul de afaceri din Romania se intalnesc anual in cadrul Conferintei de Leadership Feminin The Woman. Aflata la a V-a editie, conferinta reuneste in fiecare an peste 300 de femei antreprenor dornice de a se dezvolta profesional si personal.

Femeile lider sunt premiate la Conferinta de Leadership Feminin The Woman

Printre noutatile acestei editii se afla si Gala de Premii The Woman, ce are ca scop recunoasterea si promovarea femeilor de afaceri implicate in actiuni care ajuta comunitatea nationala.

In 2016, Conferinta de Leadership Feminin The Woman va avea loc in 10 martie la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca si va cuprinde prezentari, paneluri de debate si sesiuni de workshop-uri sustinute de speakeri de renume precum: Maia Morgenstern (Director  Teatrul Evreiesc de Stat), Oana Marinescu (Fondatoare&Managing Director OMA Vision), Daniela Budurea (Country Director Western Union Romania si Bulgaria), Mihaela Ginju (Partener&Director Executiv Erudio), Raluca Michailov (Director General BP Publishing Media), Maria Metz (Senior Vice President EBS Romania) si Cristina Savuica (Country Manager Lugera).

Conferinta The Woman are ca scop dezvoltarea comunitatii femeilor de afaceri, dar si de a oferi cunostinte legate de management, leadership sau CSR.

Inscrierile la Conferinta de Leadership Feminin The Woman au loc pe site-ul evenimentului www.thewoman.ro, evenimentul fiind organizat de Libero Events, agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si masterclass-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Digital Travel Forum, Architecture Conference & Expo, Software Architecture Day,  Java Day, Agile Day, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 26 mai

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Shine a Light

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Stiai ca obiceiul de a bea este contagios?

realitatea

Cale Liberă la documentare – Festivalul “One World Romania-

realitatea

Scrie un comentariu