Tabu
Image default
lifestyle

FEMEIA-maimuta, cea mai urata din lume, a fost ingropata! FOTO incredibile!

Femeia-maimuţă din Mexic, Julia Pastrana, considerată cea mai urâtă femeie din lume din cauza unei afecţiuni genetice care făcea ca corpul şi faţa să îi fie acoperite de păr des, a fost îngropată, la 153 de ani de la moartea sa. Corpul femeii a fost îmbălsămat şi expus în toţi aceşti ani.
Julia Pastrana era considerată un adevărat “monstru” din cauza afecţiunii cu care se născuse şi care făcea ca faţa şi corpul să îi fie acoperite cu păr des, suferind şi de o afecţiune care făcea ca gingiile şi buzele să i se îngroaşe.
Cunoscută sub numele de femeia-maimuţă, Pastrana a fost cumpărată de circarul ambulant Theodore Lent când avea 20 de ani şi a fost dusă în America.
Femeia a devenit o senzaţie, fiind expusă ca o curiozitate şi dansând şi cântând pentru cei care plăteau, ea şi Lent făcând turnee în Europa şi Rusia.
Julia Pastrana şi Lent s-au căsătorit şi au avut un fiu, atât femeia, cât şi copilul său murind din cauza unei febre la scurt timp după naştere, în 1860, în Moscova.
Corpul său a fost îmbălsămat, la fel şi al copilului -care îi moştenea afecţiunea- şi, după ce au fost expuse în întreaga lume, s-au întors în Mexic, unde au fost îngropate.
Pentru întoarcerea corpului femeii în oraşul său de origine şi înmormântarea sa a fost dusă o adevărată campanie de către artista Laura Anderson Barbata, scrie Fox News.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/#ixzz2Kqp67ikl

ARTICOLE SIMILARE

Cât costă un cover story? Uneori, imens!

realitatea

Ghici ce cuplu a luat masa la restaurant

realitatea

Cartoon Network trimite bucurie pe hartie

realitatea

Kate şi Will îşi caută menajeră

realitatea

Jennifer Aniston, vedeta cu care cele mai multe dintre femei şi-ar dori să semene

realitatea

Relația cu Kristen Stewart e traumatizantă pentru Robert Pattison

realitatea

Scrie un comentariu