Home > Agenda > stiri > Femeia care e prea frumoasa si sexy pentru aceasta lume a creat furtuna pe Internet

Femeia care e prea frumoasa si sexy pentru aceasta lume a creat furtuna pe Internet

Cel mai citit articol Daily Mail  din istorie este despre Samantha Brick, o englezoaica care se crede prea frumoasa si sexy pentru a functiona intr-o societate normala. Nu poate trece strada fara sa primeasca zeci de cereri in casatorie, nu poate vorbi cu o femeie fara sa o faca pe aceasta geloasa. Toate acestea se intampla pentru ca este incredibil de frumoassa. Eseul despre frumusetea ei a devenit cel mai citit articol Daily Mail din toate timpurile, starnind reactii pe plan international, de la “WTF?” pana la “Nu-i vina ei ca este nebuna”.

Samantha Bricks se descrie: “Nu sunt Elle Macpherson, dar sunt inalta, blond, subtire si mi se spune des ca arat foarte bine. Stiu cat de norocoasa sunt. Dar sunt si dezavantaje sa fii atat de frumoasa – principalul dezavantaj este ca celelalte femei ma urasc fara niciun motiv. Daca citesti asta si esti femeie, ma hazardez sa spun ca deja ti-ai format o opinie despre mine si nu este flatanta. In timp ce deschid multe usi cu frumusetea mea, altele mi se trantesc metaforic in fata – de regula, de catre femei”.
In urma numeroaselor comentarii si critici, Samantha Bricks a mai scris un eseu in care se compara, la propriu, cu Angelina Jolie. “Am fost bombardata cu mesaje pe mail – cred ca am 1.000 pana acum. Am primit mesaje malitioase de la toata lumea, de la scriitori suedezi pana la casnice plictisite, care ma intrebau de pe ce planeta vin de indraznesc sa scriu asa ceva. Fara indoiala, asta-i o problema care tine de sex. Daca Brad Pitt ar fi spus: <Da, sunt cel mai aratos tip>, lumea l-ar fi aprobat repede. Daca Angelina Jolie ar spune ca e cea mai frumoasa, ar avea parte de toate comentariile negative pe care le-am primit eu ieri”.

Articole asemanatoare
5 pasi pentru a fi o graviduta frumoasa si incantatoare
O femeie frumoasa poate fi foarte urata, uneori
FRUMOASA si SABIA! O vedeta pe care nu o recunosti!?! FOTO imprevizibila!

Comenteaza acest articol

Femeia care e prea frumoasa si sexy pentru aceasta lume a creat furtuna pe Internet

by realitatea   1 min
0