Home > Lifestyle > Femeie Barbie s-a pozat in costum de baie. Fanii sunt socati

Femeie Barbie s-a pozat in costum de baie. Fanii sunt socati

Valeria Luchianova este considerată una dintre cele mai bizare apariţii. Admiraţia ei pentru păpuşile Barbie a făcut-o să apeleze la chirurgia estetică, încercând să atingă perfecţiunea respectivelor jucării şi, din punctul ei de vedere, frumuseţea. Numai că, în loc să impresioneze în mod plăcut, tânăra originară din Ucraina îşi oripilează fanii.

Valeria Luchianova este obsedată de proporţiile şi înfăţişarea păpuşii Barbie şi a făcut tot posibilul să semene cu aceasta. Aşa că trăsăturile şi trupul cu care a fost înzestrată de Mama Natură au suportat modificări serioase în cabinetul esteticianului, pentru ca Valeria să ajungă semene cu preţioasa jucărie atât de îndrăgită de fetiţe.

Numai că, apariţia nenaturală a Valeriei face ca aceasta să fie privită ca fiind o ciudăţenie. Iar ultimele imagini, cu ea în costum de baie, postate de tânără pe pagina ei de socializare nu fac altceva decât să confirme punctul de vedere al majorităţii. Iar atributele care definesc frumuseţea, după părerea ei: talia nefiresc de subţire, bustul anormal de mare, pielea foarte albă şi chipul care pare al unui personaj animat şi trupul firav, nu fac altceva decât să oripileze privitorul.

Valeria Luchianova are 21 de ani şi este din Ucraina. A devenit celebră datorita asemănării ei cu o păpuşă Barbie, după ce a cheltuit nu mai puţin de 800.000 de dolari pe operaţiile estetice.

barbie 3

barbie 4

Articole asemanatoare
Nike
Nike a lansat costumele de baie musulmane
arestată
Tânără arestată și amendată din cauza costumului de baie cu care a apărut la plajă
towelkini
Towelkini e accesoriul de plajă la modă în această vară dar tu ştii cum se foloseşte?
BIANCA RUS in costum de baie dupa ce a slabit enorm

Comenteaza acest articol

Femeie Barbie s-a pozat in costum de baie. Fanii sunt socati

by   1 min
0