Tabu
BEAUTY

Femeile cele mai atractive au talia cu 30% mai mică decât șoldurile

Un antropolog din Noua Zeelandă a stabilit, după lungi calcule și cercetări, care trebuie să fie raportul talie – șolduri astfel încât femeile să fie maxim de atractive în ochii bărbaților. Cercetătorul Barnaby Dixson a ajuns la concluzia că talia trebuie să măsoare 70% din circumferința șoldurilor pentru ca femeile să facă furori printre bărbați.

Printre femeile care se se încadrează în această categorie există și câteva celebrități care cam lasă sau au lăsat bărbații cu gura căscată, deci ipoteza are mari șanse să fie viabilă: Kate Moss, Jessica Alba, Marilyn Monroe sau Alessandra Ambrosio. Dixson a explicat că rezultatele obținute de el au la bază un fenomen cât se poate de natural: "Trupurile cu aceste măsuri transmit un semnal biologic către bărbați, iar semnalul acesta spune că acele femei sunt cele mai fertile și capabile să aducă pe lume copiii cei mai sănătoși!".

Åži bărbați pot transmite semnale la rândul lor. Pentru asta fețele lor ar trebui să fie ovale, fără acumulări de grăsime și ușor efeminate pentru că asta denotă faptul că bărbații respectivi sunt mai tandri, mai delicați și le vor purta mai mult de grijă femeilor. Studiul mai indică faptul că oamenii se simt atrași de persoane care au același grad de atractivitate.

Probabil că și Madonna, care fix acum un an concerta în Parcul Izvor din București, are chiar aceste măsuri ideale.

ARTICOLE SIMILARE

Secretul tenului Nicoletei Luciu! Uite ce-si injecteaza sub piele

Inspiră-te din tendințele de beauty ale anului 2018 pentru un look îndrăzneț de Revelion

Andreea Damian

Coreencele se operează ca să aibă pungi sub ochi. Află de ce!

Secretul frumuseţii unui înger Victoria’s Secret

L’Oreal, măsură extraordinară pe fondul revoltei mondiale anti-rasism

Andreea Damian

Alex Abagiu în culise la Cannes Film Festival 2012

Scrie un comentariu