Home > Lifestyle > Femeile din SUA care nu folosesc hârtie igienică. Cum se descurcă

Femeile din SUA care nu folosesc hârtie igienică. Cum se descurcă

Pentru mulți oameni din întreaga lume, hârtia igienică este la fel de importantă ca apa sau mâncarea, însă unele femei din SUA renunță la ea din rațiuni financiare și de mediu.

Într-o emisiune online live găzduită de Huffington Post, bloggerițele Angela Davis, Kathleen Quiring și Mikala Earley au explicat de ce au ales să nu mai folosească hârtie igienică, dezvăluind că alegerea nu este atât de problematică pe cât ar putea părea la prima vedere, scrie Daily Mail.

“E cu siguranță posibil, eu și soțul meu am renunțat la hârtie igienică cu aproximativ un an în urmă. E văzută ca un obiect de strictă necesitate, însă nu trebuie să fie așa”, spune Mikala.

Mikala susține că ea și soțul ei se folosesc de cârpe reutilizabile în 80% din timp. “E destul de dificil să le porți peste tot cu tine sau sunt murdare și stau în mașina de spălat”, povestește americanca.

Angela Davies, care locuiește în Portland, Oregon, a declarat că ea și familia ei au ajuns să renunțe la hârtie igienică din dorința de a proteja mediul. Folosesc în schimb cârpe de flanelă, pe care le păstrează într-o cutie lângă toaletă și pe care le pun în mașina de spălat la două-trei zile. “În acest răstimp nu se formează niciun miros”, susține Angela Davies, adăugând că renunțarea la hârtia igienică a ajutat-o să economisească bani.

Kathleen Quiring a dus lucrurile un pas mai departe și a renunțat cu totul la șampon, din dorința de a avea un stil de viață mai simplu.
A renunţat să se spele cu şampon din cauza chimicalelor. Cum arată acum, după 5 ani

Cele trei femei recunosc că mai folosesc hârtie igienică când ies în oraș și că păstrează unele suluri acasă pentru momentele când au invitați, însă spun că plănuiesc prea curând să revină la stilul de viață anterior.


2 Responses

  1. gheorgica

    Se simte ca au venit americanii in Romania. Au si furat modelul oltenesc. Parca porumbul a venit din America. Poate sa foloseasca ciocalai de porumb, este ecologic si economic. Sa nu ma auda minista finantelor ca nu mai deconteaza igienica 🙂

Comenteaza acest articol

Femeile din SUA care nu folosesc hârtie igienică. Cum se descurcă

by   1 min
2