Tabu
Psihologie Slider

Femeile empatice sunt ființe minunate dar își găsesc greu un partener. Iată 11 motive!

empatică

În fiecare zi și în fiecare comunitate mică întâlnim câte o femeie empatică. Cum o recunoști? E sensibilă, te ascultă, e înțelegătoare și mai ales te ajută să dezvolți oportunități. Deci după ce ai citit aceste câteva caracteristici sigur ți-au apărut în gând două-trei nume. Când oamenii sunt diferiți – dintr-un motiv oarecare – viețile lor sunt pline de provocări.

Femeia empatică e diferită de cea obișnuită. E totuși destul de complicată, motiv pentru care nu orice bărbat reușește s-o facă fericită. Poate pentru că femeia empatică experimentează lucrurile atât de intens. Poate pentru că întâmpină probleme în a-și exprima sentimentele adevărate.

Iată câteva motive pentru care bărbații nu reușesc să se lipească de o astfel de femeie!

 1. Astfel de femeie este pe deplin implicată. Nu contează cât de greu poate fi drumul, dar femeia empatică se dedică trup și suflet și nu dă înapoi. Așa se întâmplă și într-o relație. O dată ce obiectivele lor sunt stabilite, energia ei emoțională poate fi adesea copleșitoare pentru un bărbat.
 2. Este și foarte curioasă. Însă pe partener îl pot obosi întrebările intermitente. Această femeie are o dorință necontrolată de cunoaștere, de a afla răspunsuri, probabil pentru că trăiește sentimente pure, aparent nelogice. Ea e ca un copil: de ce?
 3. Superficialitarea nu o caracterizează deloc, mai ales când trebuie să își demonstreze emoțiile. Într-o relație, ea își va da frâu liber sentimentelor. Problema este că nu toți bărbații se simt confortabil în aceste condiții.
 4. Nu poate fi păcălită. Oricine se gândește să încerce să manipuleze sau să se folosească de o astfel de femeie ar trebui să se gândească de două ori înainte. Aceasta e capabilă să își dea repede seama de adevărata intenție a cuiva.
 5. Ea preferă o relație de durată, dar este dificil să găsești un bărbat care este de acord să își asume responsabilități și obligațiuni.
 6. Este foarte independentă.
 7. Femeia empatică e pasională, pentru că înțelege emoția și vrea să creeze relații de valoare.
 8. Știe ce-și dorește. Este posibil ca ea să nu își dezvăluie scopurile, dar știe exact ce vrea, când vrea și probabil nu se va opri până nu va primi ce își dorește. Are întotdeauna bine definită traiectoria.
 9. Femeia empatică se va înconjura de oameni în care va avea încredere necondiționat.
 10. Este incredibil de sinceră. Dacă nu poți face față adevărului, nu provoca o astfel de femeie. Nu este ușor să auzi lucruri despre tine pe care nici tu nu le cunoști. Dar, pe termen lung, auzirea adevărului te va ajuta să te dezvolți ca individ.
 11. O femeie empatică niciodată nu va renunța la libertatea ei. Dacă o vei constrânge într-o relație, ea te va părăsi.

ARTICOLE SIMILARE

Cât durează efectiv să renunți la un obicei, conform științei. Mitul celor 21 de zile a fost desființat

Andreea Damian

Portret al artistei la tinerețe: Silvia Horobeanu. Ilustrația digitală și culoarea ca terapie

Ciocîrlan

Antibiotic puternic, descoperit de Inteligența Artificială

Andreea Damian

Scarlett Johansson „ar lucra cu Woody Allen oricând” chiar dacă acesta este acuzat de abuz

realitatea

De ce rochia de mireasă a lui Grace Kelly încă inspiră viitoarele mirese și după 64 de ani

Andreea Damian

Ani grei de închisoare pentru piromanul din Buzău, care și-a incendiat iubita

Andreea Damian

Scrie un comentariu