Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Femeile le “ARUNCĂ”, însă EA A FĂCUT BANI BUNI CU ELE! La 29 de ani, are o avere de 240 DE MILIOANE DE DOLARI!

Sophia Amoruso a reuşit strângă până la 29 de ani fabuloasa avere de 240 de milioane de dolari, devenind printre cele mai bogate tinere afaceriste de pe glob. Frumoasă şi sofisticată, Sophia a avut o chemare pentru modă, fiind fondatoarea companiei Nasty Gal, un magazin online cu haine vintage pentru femei, pe care l-a deschis în 2006.

Cu alte cuvinte, Sophia le-a acordat o nouă şansă hainelor care n-au mai fost pe plac altor femei. Din asta şi-a câştigat existenţa din 2006 încoace, site-ul ei de haine vintage crescând de la an la an şi devenind o afacere prosperă, conform zf.ro.

Business-ul l-a început în apartamentul ei de acasă, după ce renunţase la Şcoala de Fotografie, descoperind că moda este chemarea ei. “Dotată” doar cu un laptop, Sophia cumpăra haine vintage de pe ebay.com, după care le punea în vânzare pe pagina Nasty Gal’s,  de pe domeniul Myspace. Astfel, dacă doamne mofturoase renunţau la haine preţioase, pe bani puţini, Sophia le cumpăra şi le dădea apoi în schimbul unei mici averi. Aşa s-a întâmplat cu o geacă de piele marca Chanel, pe care frumoasa brunetă a scos 1.000 de dolari, după ce a vândut-o pe această platformă.

Mai târziu, când afacerea a crescut tot mai mult, Amoruso a cumpărat site-ul nastygalvintage.com, un fost domeniu XXX, şi şi-a lansat astfel un business online în care vindea haine vintage.

ARTICOLE SIMILARE

COSTEL BUSUIOC, zidarul-tenor, si-a luat amanta, parasindu-si cei 4 copii

La 44 de ani, Mariah Carey se lauda cu silueta ei in costum de baie

IULIA ALBU si OANA ZAVORANU o comenteaza pe Raluca, nevasta lui Pepe

Sylvia: A fi femeie este un privilegiu

IULIA ALBU recunoaste: “Sunt o femeie urata!”

Crina Abrudan şi iubitul ei şi-au spus ADIO chiar inainte de nunta!

Scrie un comentariu