Home > FEMEILE lui Dan Diaconescu: nevasta, amanta, Elodia

FEMEILE lui Dan Diaconescu: nevasta, amanta, Elodia

Dan Diaconescu nu a mai avut asemenea mediatizare de pe vremea cand transforma dispaiti avocatei Elodia Ghinescu intr-un subiect media incendiar. Acum, patronul OTV se afla in toiul negocierilor pentru preluarea combinatului Oltchim, cel mai probabil ca interfata a unui grup de interese strain.  In acest context recenta sa plecare din taa (dupa surse de finantare?) a suscitat curiozitatea tutror, inclusiv, se pare a Serviciului de Informatii Externe, spionii domnului Melescanu insotindu-l indeaproape. S-a speculat in fel si chip asupra destinatiei: Germania, Rusia, Franta? Cert este ca, pntru a bulversa si mai mult lumea, la intoarcere Diaconescu a anunta ca face si o scurta viita la Ambasada SUA la Bucuresti.

Numai ca, potrivit România TV, traseul lui Dan Diaconescu prin Europa ar fi fost de fapt  mult mai scurt decât cel declarat de el: DD s-ar fi relaxat două zile într- un  hotel de cinci stele din Nisa, pe Coasta de Azur. Si nu fost singur, ci insotit de o blonda, Diana Voiculescu, director la OTV. Diana Voiculescu, directorul general al OTV, a intrat în atenţia presei anul  trecut, după ce a fost tâlhărită în faţa casei ei din Capitală de un individ  care a atacat-o cu un cuţit şi i-ar fi furat 8.000 de euro şi 20.000 de lei. Dar  cel mai interesant aspect al acelui incident este faptul că la câţiva metri în  spatele maşinii conduse de Diana Voiculescu se afla şi Dan Diaconescu, care s-a şi oprit în faţa imobilului unde femeia locuieşte şi l-ar  fi alergat pe agresor! Acum, la Otopeni, Diana a incercat sa se furiseze nevazuta in masina lui Dan Diaconescu, insaa fost reperata imedit de fotoreporteri (vezi foto).

Partenera oficiala de viata lui Dan Diaconescu este Emilia Batau (44 ani), cu care este impreuna de 17 ani si cu care are o fetita, Dona Milena, in varsta de 8 ani. Emilia este, insa, o prezenta extrem de discreta.


Comenteaza acest articol

FEMEILE lui Dan Diaconescu: nevasta, amanta, Elodia

by   1 min
1