Home > Agenda > stiri > Femeile petrec 300 de ore pentru pregătirile de Crăciun

Femeile petrec 300 de ore pentru pregătirile de Crăciun

Tradițional, se spune că sunt cam 12 zile de Crăciun. Pentru femei lucrurile stau, însă, cu totul altfel. Un studiu efectuat recent arată că acestea petrec pentru pregătirea Crăciunului cam 300 de ore, adică 38 de zile.

Mai mult de o treime din acest timp, femeile le petrec cutreierând magazinele sau navigând pe internet în căutarea cadourilor perfecte pentru familie și prieteni. De obicei, reprezentantele sexului frumos își încep "documentarea" legată de cadouri la mijlocul lunii octombrie. Spre deosebire de ele, cei mai mulți bărbați cumpără cadourile chiar în ziua de ajun, iar cei mai harnici dintre ei încep să își facă griji în privința asta abia pe la mijlocul lui decembrie.

Femeile mai petrec o bună bucată din cele 300 de ore căutând cele mai potrivite rețete pentru masa de Crăciun. Cea mai mare parte din suma alocată Crăciunului se duce pe cadouri și, în niciun caz în ultimul rând, pe rochia pe care o vor purta la petrecerea din seara cu pricina.

Studiul îi avetizează pe bărbați că amânarea achiziționării de cadouri ar putea să le creeze probleme pentru că este foarte posibil să nu găsească ceea ce caută. Åži asta din cauza faptului că cele mai multe dintre femei își doresc haine, iar măsurile potrivite nu prea mai sunt de găsit în preajma datei de 25 decembrie. De cealaltă parte, bărbații își doresc console de joc.

Studiul a fost făcut pe 3.000 de doamne și domnișoare.


Comenteaza acest articol

Femeile petrec 300 de ore pentru pregătirile de Crăciun

by realitatea   1 min
0