Tabu
Image default
LIFE & LOVE Slider

Femeile sunt mai fericite cu bărbați mai puțin atrăgători

Un studiu confirmă faptul că femeile se simt mai fericite cu parteneri mai puţin atrăgători decât ele. Poate enervant pentru doamne, dar mulţi dintre bărbaţi nu sunt la fel de interesaţi dacă mai prezintă interes pentru soţiile lor.

De multe ori, femeile cred că a fi cu un tip mai aglomerat este cheia unei relații satisfăcătoare. Cu toate acestea, realitatea poate fi atât de departe de așteptări. Studiile ne arată că, pentru ca o femeie să fie fericită cu adevărat, cealaltă jumătate nu ar trebui să fie atrăgătoare.

Atenția concentrată pe aspectul fizic ar putea să nu fie cea mai bună idee la urma urmei. Iată lista noastră de motive pentru care bărbații mai puțin atrăgători sunt cei mai buni parteneri de viață.

Femeia se va simți mai confortabilă în propria piele.

Un studiu a arătat că femeile cu parteneri mai atrăgători sunt extrem de motivate să țină o dietă. Chiar dacă acest lucru nu înseamnă că dieta în sine este proastă, motivul nu ar trebui să fie faptul că bărbatul ei arată mai bine decât ea. Dacă o femeie dorește să slăbească sau să-și schimbe aspectul în vreun fel pentru a ține pasul cu ceilalți, acest lucru indică adesea că nu se simte bine în propria piele, ceea ce poate avea repercusiuni asupra stimei de sine și chiar duce la depresie.

Vor depune eforturi suplimentare pentru a-şi impresiona partenera.

Bărbații mai puțin atrăgători tind să facă orice pentru a-și mulțumi jumătatea. Știind că nu sunt la fel de norocoşi la capitolul frumusețe, încearcă să compenseze cumpărând cadouri, ducându-o din când în când într-o excursie romantică sau dându-i o mână de ajutor la treburile casnice.

Condimentând constant lucrurile și menținând flacăra vie, femeia se va simți apreciată, iar relația va deveni mai puternică pe zi ce trece.

Este mai puțin probabil să-și înșele partenera.

Nu vor atrage atât de multă atenție la prima vedere, iar acest lucru înseamnă că vor fi de obicei expuși la mai puține ispite decât bărbații atrăgători. Cu mai puține opțiuni, bărbații au mai puține șanse de a călca strâmb și au șanse mai mari de a rămâne fideli.

Toți ochii vor fi îndreptați spre femeie.

A avea un bărbat chipeș lângă tine este uneori descurajant. Știind că se află în umbra partenerului lor, femeile se vor simți nesigure. Acest lucru poate crea uneori tensiune în relație și poate provoca certuri. Pe de altă parte, având un bărbat mai puțin atractiv lângă ea, poate face femeia să se simtă mai încrezătoare în privința aspectului.

Sunt implicați pe deplin în relație.

Fiind mai puțin concentrați asupra propriilor înfățișări, le permite bărbaților să acorde mai multă atenție, afecțiune și sprijin emoțional partenerelor, făcându-le centrul universului lor.

Cercetările au arătat că bărbații mai atrăgători din punct de vedere fizic sunt mai puțin mulțumiți de relația lor și își susțin soțiile mai puțin.

Sunt amuzanți, fermecători și romantici.

Deoarece nu sunt obișnuiți să se bazeze pe aspectele lor pentru a atrage potențiale partenere, bărbații mai puțin arătoși tind să dezvolte trăsături pozitive de personalitate care îi ajută să câștige inima sexului opus.

ARTICOLE SIMILARE

Afla cum poti sa iesi in evidenta doar cu un… palton

realitatea

Anca Serea trece prin momente cumplite acasă

Andreea Damian

Fusta lungă | Cele mai trendy modele de purtat vara aceasta

Andreea Damian

5 semne că relația ta nu mai poate fi salvată

Andreea Damian

Identități Fragile | Primul muzeu al pandemiei din România

Andreea Damian

Cynthia Nixon din “Sex and the City” s-a maritat cu iubita ei!

Scrie un comentariu