Tabu
Image default
LIFE & LOVESlider

Femeile zodiacului care nu se vor lăsa niciodată controlate de un bărbat

Femeile puternice cred în ele, au un curaj nemaiîntâlnit și nu depind de nimeni! Țin la libertatea lor și nu suportă să fie controlate, nici la locul de muncă, nici în viața de cuplu. Ele fug de tot ce înseamnă posesivitate și gelozie într-o relație și nu se lasă dominate de niciun bărbat.

Nu renunță la puterea lor și nu permit partenerului să preia controlul, tocmai de aceea, de multe ori, relațiile în care se implică tind să devină adevărate câmpuri de luptă, în care ambii parteneri se luptă pentru putere.

Berbec

Persoanele născute în zodia Berbec țin, în general, foarte mult la independenta lor și insistă asupra acestui aspect, chiar dacă în sinea lor strigă după ajutor. Au o personalitate puternică și urăsc să li se spună ce să facă, indiferent că e vorba despre sfera profesională sau de relații. Berbecul nu reacționează prea bine atunci când se simte controlat și are deseori tendința de a deveni agresiv și de a se îndepărta de cei care îi amenință libertatea.

Taur

Taurul are o personalitate foarte puternică, este posesiv și are convingeri fixe, pe care nimeni nu i le poate schimbă. Dacă se simte provocat sau amenințat, devine rigid și încăpățânat, până în punctul în care se îndepărtează definitiv de persoană care îi cauzează suferință. Într-o relație, Taurul ține foarte mult la propria să libertate și la spațiul personal, așa că dacă ai pus ochii pe o persoană născută în această zodie, trebuie să știi că urăște posesivitatea și gelozia.

Gemeni

Gemenii sunt nestatornici, urăsc rutină, monotonia și țin foarte mult la libertatea lor, în special într-o relație de cuplu, din care fug, fără să stea pe gânduri, dacă se simt sufocați sau controlați. În general, acest nativi sunt foarte independenți și își trăiesc viaţa doar după propriile reguli şi dorinţe. Cu toate acestea, Gemenii nu țin neapărat să controleze într-o relație, ci vor doar să le fie respectate spațiul personal și libertatea.

Săgetător

Săgetătorul nu va lăsă pe nimeni să îi stea în cale sau să îl controleze și să-l împiedice să facă ceea ce își dorește cu adevărat. Acestui nativ îi place sentimentul de libertate, pe toate planurile. Vrea să știe că poate lua orice decizie, că poate face orice își dorește și că va avea în jurul sau oameni care îl vor sprijini în acest sens.

Capricorn

Capricornii sunt foarte independenți și știu foarte bine cine sunt și ce sunt capabili să ofere. Le place să facă lucrurile în felul lor şi nu au încredere în nimeni altcineva, iar într-o relație nu suportă să fie controlați sau să li se spună ce să facă. Pe plan profesional, Capricornului îi place să dețină poziții importante, iar în relațiile amoroase preferă să fie el cel care deține controlul, astfel încât totul să se desfășoare conform așteptărilor sale.

ARTICOLE SIMILARE

Prinţul Philip a murit la vârsta de 99 de ani. Era cel mai longeviv prinț consort al Marii Britanii

Andreea Damian

Regele thailandez Vajiralongkorn s-a căsătorit cu garda lui de corp pe care a transformat-o în regină

realitatea

Ce filme vedem in cinema toamna asta!

realitatea

Vești bune! Imunitatea la Covid-19 poate dura mai mult de 6 luni

Andreea Damian

Preparatul care îi ajută pe japonezi să trăiască mult

Andreea Damian

Gabriela Prisăcariu, pusă la zid de fani. Incredibil ce fotografie a postat pe Instagram

Andreea Damian

Scrie un comentariu