Home > Agenda > stiri > Ferma Vedetelor, un nou reality show surprinzator la PRO TV

Ferma Vedetelor, un nou reality show surprinzator la PRO TV

PRO TV adauga in grila de primavara o noua super productie – Ferma Vedetelor, reality show-ul care va aduce in fata telespectatorilor fata nevazuta a 12 vedete si va arata cum vor face fata provocarilor inedite de zi cu zi. Noua productie va urmari timp de 3 luni cum se vor descurca vedetele participante intr-un loc izolat si lipsit de confortul stilului de viata modern.

Telespectatorii vor fi martori de luni pana joi si sambata de la 20:30 la viata de la ferma in conditiile de trai de acum 100 de ani si vor descoperi cum participantii vor face fata provocarilor si cum se vor descurca fara electricitate, telefoane mobile, mancare sau cel mai necesar lucru cu care se confrunta oamenii in era noastra: internetul.

Pentru 3 luni timpul va sta in loc pentru vedete si se va opri in vremea strabunicilor, in satul de poveste portretizat in zeci de scrieri ale autorilor romani celebri. Intoarcerea la traditii si la conditiile de trai lipsite de confortul lumii moderne vor aduce cu sine noi provocari. Gazda show-ului va fi alaturi de fermieri pentru a-i sustine moral si pentru a-i determina sa treaca peste etapele grele cu care se vor confrunta in cele 3 luni de convietuire.

Articole asemanatoare
Mihaela Rădulescu așa cum nu ai mai văzut-o
carmen-grebenisan
Carmen Grebenișan a încins internetul cu două imagini. Cum arăta vedeta în tinerețe?
Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu se pregătește să revină în țară. Motivul incredibil!
reality show
Primul reality show bisericesc își caută concurenții

Ferma Vedetelor, un nou reality show surprinzator la PRO TV

by   1 min
1